דמיון מודרך בשירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמיון מודרך בשירה
    דוד
    28/05/2012

יש לי חוסר ביטחוןש אני שר לפני אנשים
    תמיד שאני שר לייד אנשים שאני לא מכיר אני שר כזה חלש וחסר ביטחון

מה אפשר לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמיון מודרך בשירה

הוספת תגובה

• דמיון מודרך בשירה - תגובה

אילה אורי
    28/05/2012

דוד שלום,

קשה לענות תשובה כללית על מה אפשר לעשות, כי לדעתי צריך לפתור ולטפל בחוסר הביטחון שלך בצורה יותר מעמיקה כדי שזה יעזור ויחזיק מעמד לאורך זמן.

במספר פגישות מועט יחסית עם מטפל/ת NLP ודמיון מודרך, שיעזור לך לזהות את מחשבותיך ורגשותיך כאשר אתה שר ליד אנשים שאתה לא מכיר, וליצור בהם את השינוי הרצוי לך, סביר להניח שתגיע להטבה משמעותית גם בתוצאה, כלומר בשירה עצמה ובהרגשת הביטחון שלך כאשר אתה שר בנוכחות אנשים, גם בנוכחות כאלה שאינך מכיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי תודה עוד שאלה קטנה

דוד
    29/05/2012

אני מתכוון ללכת למדריך אבל לא כרגע בעתיד יותר..
    אבל!
    חייב להיות איזה טכניקה טובה שבטוח יש אותה לקוח הזמרים המצליחים
    שאני שר דוגמא אני פשוט לא משוחרר!
    ברגע שאני רפוי 100 אחוז או מרוכז במשהו אחד 100 אז אני יוכל לשיר מצוין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי תודה עוד שאלה קטנה - תגובה

אילה אורי
    29/05/2012

דוד שלום,

מאוד ייתכן שלכל הזמרים המצליחים יש טכניקה שעוזרת להם, אולי לכל אחד מהם משהו שונה. ה- NLP עובד הרבה עם "מודלינג" (modeling), כלומר לקחת משהו שעובד מצויין אצל אדם שמצליח בתחום שאתה רוצה להצליח בו גם, וליישם אותו בעצמך.

לכן הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא ללמוד מהזמרים המצליחים האלה, ע"י כך שתקרא עליהם כתבות בעיתונים ובאינטרנט (הרי תמיד שואלים אנשים מצליחים: מה סוד ההצלחה שלך, ולפעמים הם באמת מגלים איזה סוד שאתה יכול להשתמש בו), או אפילו תנסה לראיין זמרים מצליחים בעצמך, למשל לכתוב שאלה בדף הפייסבוק שלהם, או אם יש לך אומץ, לגשת בהופעה מאחורי הקלעים ולנסות לדבר כמה דקות עם הזמר/ת בעצמך.

מצליחנים בתחומים רבים מעידים שברגע ששמו להם למטרה ללמוד מהמצליחים ביותר בתחומם, הם הצליחו לעשות זאת והקפיצו את עצמם קדימה.

אם אתה יודע שכאשר אתה רפוי או מרוכז במשהו אחד אתה שר מצוין, תרגל עם עצמך את ההרפיה או תחליט במה תהיה מרוכז כאשר תהיה מול קהל.

הרפיה ניתן לתרגל ע"י מדיטציה כמה שעות לפני ההופעה, בעזרת דיסק או פשוט הקשבה רפויה בעיניים עצומות למוסיקה מרגיעה.
    אם אתה יודע שכאשר אתה מרוכז במשהו מסוים זה עוזר לך, התרכז בו לפני ההופעה
    ולדעתי זה כבר יעזור, גם אם לא תצליח להתרכז בו במהלך ההופעה עצמה.

כשתלך למדריכ/ה אני מניחה שיעבדו איתך גם על טכניקות של חיבור למשאביך הפנימיים (שלווה, עוצמה, ביטחון למשל) כך שיעמדו לרשותך ברגע האמת, אבל אלה טכניקות שצריך לבצע יחד איתך ולא ניתן להסביר דרך פורום.

בהצלחה ענקית, וכשתהיה מפורסם, אל תשכח לחזור אלינו לפורום
    ולספר שאתה היית זה שכתב כאן לפני כמה שנים... (אולי פחות מכמה שנים :)

אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דוד
    30/05/2012

תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו