מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמיון מודרך בשירהדוד28/05/2012
יש לי חוסר ביטחוןש אני שר לפני אנשים
תמיד שאני שר לייד אנשים שאני לא מכיר אני שר כזה חלש וחסר ביטחון
מה אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמיון מודרך בשירה - תגובה
אילה אורי28/05/2012דוד שלום,
קשה לענות תשובה כללית על מה אפשר לעשות, כי לדעתי צריך לפתור ולטפל בחוסר הביטחון שלך בצורה יותר מעמיקה כדי שזה יעזור ויחזיק מעמד לאורך זמן.
במספר פגישות מועט יחסית עם מטפל/ת NLP ודמיון מודרך, שיעזור לך לזהות את מחשבותיך ורגשותיך כאשר אתה שר ליד אנשים שאתה לא מכיר, וליצור בהם את השינוי הרצוי לך, סביר להניח שתגיע להטבה משמעותית גם בתוצאה, כלומר בשירה עצמה ובהרגשת הביטחון שלך כאשר אתה שר בנוכחות אנשים, גם בנוכחות כאלה שאינך מכיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי תודה עוד שאלה קטנה
דוד29/05/2012אני מתכוון ללכת למדריך אבל לא כרגע בעתיד יותר..
אבל!
חייב להיות איזה טכניקה טובה שבטוח יש אותה לקוח הזמרים המצליחים
שאני שר דוגמא אני פשוט לא משוחרר!
ברגע שאני רפוי 100 אחוז או מרוכז במשהו אחד 100 אז אני יוכל לשיר מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי תודה עוד שאלה קטנה - תגובה
אילה אורי29/05/2012דוד שלום,
מאוד ייתכן שלכל הזמרים המצליחים יש טכניקה שעוזרת להם, אולי לכל אחד מהם משהו שונה. ה- NLP עובד הרבה עם "מודלינג" (modeling), כלומר לקחת משהו שעובד מצויין אצל אדם שמצליח בתחום שאתה רוצה להצליח בו גם, וליישם אותו בעצמך.
לכן הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא ללמוד מהזמרים המצליחים האלה, ע"י כך שתקרא עליהם כתבות בעיתונים ובאינטרנט (הרי תמיד שואלים אנשים מצליחים: מה סוד ההצלחה שלך, ולפעמים הם באמת מגלים איזה סוד שאתה יכול להשתמש בו), או אפילו תנסה לראיין זמרים מצליחים בעצמך, למשל לכתוב שאלה בדף הפייסבוק שלהם, או אם יש לך אומץ, לגשת בהופעה מאחורי הקלעים ולנסות לדבר כמה דקות עם הזמר/ת בעצמך.
מצליחנים בתחומים רבים מעידים שברגע ששמו להם למטרה ללמוד מהמצליחים ביותר בתחומם, הם הצליחו לעשות זאת והקפיצו את עצמם קדימה.
אם אתה יודע שכאשר אתה רפוי או מרוכז במשהו אחד אתה שר מצוין, תרגל עם עצמך את ההרפיה או תחליט במה תהיה מרוכז כאשר תהיה מול קהל.
הרפיה ניתן לתרגל ע"י מדיטציה כמה שעות לפני ההופעה, בעזרת דיסק או פשוט הקשבה רפויה בעיניים עצומות למוסיקה מרגיעה.
אם אתה יודע שכאשר אתה מרוכז במשהו מסוים זה עוזר לך, התרכז בו לפני ההופעה
ולדעתי זה כבר יעזור, גם אם לא תצליח להתרכז בו במהלך ההופעה עצמה.
כשתלך למדריכ/ה אני מניחה שיעבדו איתך גם על טכניקות של חיבור למשאביך הפנימיים (שלווה, עוצמה, ביטחון למשל) כך שיעמדו לרשותך ברגע האמת, אבל אלה טכניקות שצריך לבצע יחד איתך ולא ניתן להסביר דרך פורום.
בהצלחה ענקית, וכשתהיה מפורסם, אל תשכח לחזור אלינו לפורום
ולספר שאתה היית זה שכתב כאן לפני כמה שנים... (אולי פחות מכמה שנים :)
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דוד30/05/2012תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)