מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפור המצב רוחדוד21/07/2012
מה הדרך הטובה ביותר להעלת המצב רוח דרך NLP?
האם להגיד כול היום סוגסטיות לעצמי זו הדרך הטובה ביותר ?
ועם כן מה כדאי להגיד ?
כי יש לי עליות וירידות במצב רוח..
ועם דוגמא אני עושה לעצמי דמיון מודרך מה כדאי לדמיין בשביל לעלות תמצב רוח לשיא לכמה שאפשר ?
ושאני עושה לעצמי דמיון מודרך ושאני מגיע לשיא אני עושה עוגן העניין פה שאני מפעיל תעוגן אני לא מרגיש שעולים לי גל של רגשות .. אין לי מושג למהה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור המצב רוח - תגובה
אילה אורי21/07/2012דוד שלום,
קשה לענות על שאלתך באופן כללי ובלי לשוחח איתך ישירות, כי לא ברור באיזה מצב רגשי אתה נמצא כאשר אתה מנסה להעלות את מצב הרוח. האם אתה במצב נייטרלי, או שאתה במצב נמוך בגלל משהו שקרה לך בהווה ,או שאתה נזכר במשהו מהעבר?
התפיסה והאמונה שלי היא שהשמחה נמצאת בנו באופן טבעי, אבל כשאנחנו מבואסים, עצובים וכואבים קשה לנו להרגיש אותה.
במקרים אלה אני בעד דווקא לנקות את הרגשות הקשים שחוסמים את השמחה ומצב הרוח הטוב, ולאו דווקא לנסות לדמיין דברים חיוביים, כי לרוב זה לא יחזיק מעמד יותר מכמה דקות...
הדרך שאני מכירה לניקוי הרגשות הקשים וריפוי המקומות הכואבים היא בתהליך מובנה שאני עושה עם הלקוחות שלי בקליניקה, ולרוב גם תוך כדי פגישה אחת כבר מרגישים מחדש את השמחה מצב הרוח הטוב.
בברכה, אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור המצב רוח - תגובה
זהבית טוב02/08/2012שלום לך דוד
יש כמה דברים פשוטים שיכולים לחולל שינוי ראשוני.
כמה שזה נשמע פשוט:
תעצום עיניים ותמצא 5 דברים שאתה מודה עליהם.
(רצוי לעשות את זה כל בוקר לפני שאתה קם).
יכול להיות שלא תמצא בהתחלה יותר מאחד...
אז פשוט תחזור עליו כמה פעמים....
[הדבר הפשוט ביותר: תודה שאני יכול לעשות X
תודה שיש לי בחיי את Y וכו']
מה שחשוב זה באמת לחוש את התודה,
לא משנה על מה,
מבפנים.
דבר שני, כמה שזה נשמע מוזר:
פשוט לחייך לעצמך, גם אם זה חיוך מלאכותי,
השריר שיוצר את החיוך,
מסייע לייצר חומר שמשפר את מצב הרוח.
יש שיר או מוזיקה שאתה ממש אוהב?
או מוזיקה שגורמת לך לחייך / לרקוד??
פשוט שים אותה.
רצוי גם למצוא מישהו שיוכל לעזור לך
ליצור שינוי קבוע.
זה יכול להיות חבר/ה שאפשר לשפוך בפני את הלב,
אך עדיף מטפל/מנחה (פסיכולוג או מטפל ב NLP או EFT)
שיוכל לאפשר לך
לבדוק יותר לעומק איך אפשר לייצב ולאזן את מצב הרוח שלך.
המשך ערב טוב
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי תודה לכםם!!
דוד21/08/2012הבנתי תודה לכםם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)