מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד קהלrona21/07/2012
המון שנים אני מתמודדת עם פחד קהל ומרגישה איך הדבר פוגע באיכות חיי .כעיקרון ןאני אדם רגיש מאוד לעצמי לסביבה .
בעודי ילדה סבלתי מדמוי עצמי נמוך ביישנות וחוסר בטחון שכנראה באו לידי ביטוי גם בדיבור מול קהל ואפילו מצומצם .אני מדברת על איבוד הריכוז ורעד ברמה כזו או אחרת ומבוכה כללית שמשתלטת עלי .
השנים חלפו להם ואני כבר מזמן לא הילדה חסרת הבטחון שהייתי אך עדיין מרגישה איך הדפוס הזה מושרש בי עמוק עמוק וכשאני עומדת במצב של צורך לדבר לפני אנשים במיוחד חדשים נדלק במוחי הדפוס הזה כמו מתג של חשמל ללא יכולת שליטה שלי וגורם לי לאבד את הפוקוס .
אני מרגישה שהיום אני מפחדת בעיקר מהפחד .זאת אומרת מההתעוררות של הדפוס הזה שיגרום לתופעות המוכרות והלא נעימות .לא נמנעת ,למרות הכל ,אך מרגישה אחר כך לא טוב עם עצמי .המבקר הקטן במוח מתחיל בעבודתו הנמרצת .למרות שגם איתו יש לי שיח מעניין ואני די מצליחה להדוף אותו .הייתי בשיחות עם פסיכולוג אך זה לא ממש עזר ואולי עזר לתקופה קצרה וחזר שוב .רציתי לדעת האם טיפול בפרחי באך יעזור ובכל דרך נוספת שיכולה לפטור אותי מעונשו של זה ..תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד קהל - תגובה
זהבית טוב02/08/2012שלום לך רונה
פחד קהל, היה אחד הדברים שליווה אותי שנים ארוכות
והתופעות שתיארת מוכרות לי.
לשמחתי השתחררתי מזה, ומופתעת בכל פעם מחדש :)
מה שעזר לי, זה NLP ופרחי באך.
פרחי באך יכולים לקחת את השינוי שכבר יצרת בחייך,
עוד צעד אחד קדימה ולשחרר אותך מהביקורת העצמית
ומה"פחד מהפחד".
ויתכן שכדאי להעזר במנחה NLP לכמה פגישות,
ולעבוד ביחד עם הלא מודע שלך, כדי להשתחרר גם
מ"טריגרים" בלתי נראים ו"דיבור פנימי" מחליש.
המשך ערב טוב
זהבית :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)