פחד קהל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד קהל
    rona
    21/07/2012

המון שנים אני מתמודדת עם פחד קהל ומרגישה איך הדבר פוגע באיכות חיי .כעיקרון ןאני אדם רגיש מאוד לעצמי לסביבה .
    בעודי ילדה סבלתי מדמוי עצמי נמוך ביישנות וחוסר בטחון שכנראה באו לידי ביטוי גם בדיבור מול קהל ואפילו מצומצם .אני מדברת על איבוד הריכוז ורעד ברמה כזו או אחרת ומבוכה כללית שמשתלטת עלי .
    השנים חלפו להם ואני כבר מזמן לא הילדה חסרת הבטחון שהייתי אך עדיין מרגישה איך הדפוס הזה מושרש בי עמוק עמוק וכשאני עומדת במצב של צורך לדבר לפני אנשים במיוחד חדשים נדלק במוחי הדפוס הזה כמו מתג של חשמל ללא יכולת שליטה שלי וגורם לי לאבד את הפוקוס .
    אני מרגישה שהיום אני מפחדת בעיקר מהפחד .זאת אומרת מההתעוררות של הדפוס הזה שיגרום לתופעות המוכרות והלא נעימות .לא נמנעת ,למרות הכל ,אך מרגישה אחר כך לא טוב עם עצמי .המבקר הקטן במוח מתחיל בעבודתו הנמרצת .למרות שגם איתו יש לי שיח מעניין ואני די מצליחה להדוף אותו .הייתי בשיחות עם פסיכולוג אך זה לא ממש עזר ואולי עזר לתקופה קצרה וחזר שוב .רציתי לדעת האם טיפול בפרחי באך יעזור ובכל דרך נוספת שיכולה לפטור אותי מעונשו של זה ..תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד קהל

הוספת תגובה

• פחד קהל - תגובה

זהבית טוב
    02/08/2012

שלום לך רונה

פחד קהל, היה אחד הדברים שליווה אותי שנים ארוכות
    והתופעות שתיארת מוכרות לי.
    לשמחתי השתחררתי מזה, ומופתעת בכל פעם מחדש :)
    מה שעזר לי, זה NLP ופרחי באך.

פרחי באך יכולים לקחת את השינוי שכבר יצרת בחייך,
    עוד צעד אחד קדימה ולשחרר אותך מהביקורת העצמית
    ומה"פחד מהפחד".
    ויתכן שכדאי להעזר במנחה NLP לכמה פגישות,
    ולעבוד ביחד עם הלא מודע שלך, כדי להשתחרר גם
    מ"טריגרים" בלתי נראים ו"דיבור פנימי" מחליש.

המשך ערב טוב
    זהבית :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו