לידה מתקרבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה מתקרבת
    שירה
    24/10/2012

הייי
    אני עומדת ללדת בעוד 3 שבועות
    הייתי רוצה שתהיה איתי בלידה מישהי שיודעת לעשות דמיון מודרך
    האם זה באמת יכול להקל על הלידה?
    האם היא תוכל להיכנס ולהיות איתי כל הלידה?
    האם זה יכול להחליף שימוש באפידורל?
    תודה על המענה לכל השאלות שלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה מתקרבת

הוספת תגובה

• לידה מתקרבת - תגובה

אילה אורי
    25/10/2012

שירה שלום,

אני בהחלט מאמינה שזה עשוי להקל על הלידה, ורצוי שתיפגשי איתה לפחות פעם או פעמיים לפני הלידה, כדי ליצור יחד איתך את ההדמיה שמתאימה לך תוך שימוש בדימויים
    שאת אישית מתחברת אליהם ושבאמת יקלו עלייך, וגם "תתאמני" בלחוות את הדמיון המודרך עוד לפני הצירים ולפני האינטנסיביות של הלידה עצמה.

אינני יודעת לענות על השאלה האם היא תוכל להיכנס ולהיות איתך כל הלידה, אני מניחה שזה תלוי בבית החולים שבו את יולדת, ושזה דומה למה שקורה עם דולה-תומכת לידה,
    לכן עלייך לברר זאת לפני כן במרכז הרפואי שבו את מתכוונת ללדת.

כמו כן קשה לנבא מראש אם זה יכול להחליף שימוש באפידורל, ללא ספק אצל חלק מהנשים ובחלק מהלידות כן, אבל זה מאוד תלוי ברמת התגובה האישית שלך להדמיה, ברמת הפחד שלך ומצד שני היכולת לסמוך, כך שהטוב ביותר לדעתי הוא למצוא מישהי שזו ההתמחות שלה או שעשתה זאת עם נשים אחרות כבר מספר פעמים, ולהתייעץ איתה בטלפון.

את יכולה לפנות למכללת רטר שמכשירה מטפלים בדמיון מודרך ו-NLP ולהתייעץ איתם לגבי מטפלת מתאימה, וכן לחפש דרך פורומים וקהילות של נשים בהריון ואחרי לידה.

שיהיה בהצלחה ובקלות רבה :)

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו