מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה מתקרבתשירה24/10/2012
הייי
אני עומדת ללדת בעוד 3 שבועות
הייתי רוצה שתהיה איתי בלידה מישהי שיודעת לעשות דמיון מודרך
האם זה באמת יכול להקל על הלידה?
האם היא תוכל להיכנס ולהיות איתי כל הלידה?
האם זה יכול להחליף שימוש באפידורל?
תודה על המענה לכל השאלות שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה מתקרבת - תגובה
אילה אורי25/10/2012שירה שלום,
אני בהחלט מאמינה שזה עשוי להקל על הלידה, ורצוי שתיפגשי איתה לפחות פעם או פעמיים לפני הלידה, כדי ליצור יחד איתך את ההדמיה שמתאימה לך תוך שימוש בדימויים
שאת אישית מתחברת אליהם ושבאמת יקלו עלייך, וגם "תתאמני" בלחוות את הדמיון המודרך עוד לפני הצירים ולפני האינטנסיביות של הלידה עצמה.
אינני יודעת לענות על השאלה האם היא תוכל להיכנס ולהיות איתך כל הלידה, אני מניחה שזה תלוי בבית החולים שבו את יולדת, ושזה דומה למה שקורה עם דולה-תומכת לידה,
לכן עלייך לברר זאת לפני כן במרכז הרפואי שבו את מתכוונת ללדת.
כמו כן קשה לנבא מראש אם זה יכול להחליף שימוש באפידורל, ללא ספק אצל חלק מהנשים ובחלק מהלידות כן, אבל זה מאוד תלוי ברמת התגובה האישית שלך להדמיה, ברמת הפחד שלך ומצד שני היכולת לסמוך, כך שהטוב ביותר לדעתי הוא למצוא מישהי שזו ההתמחות שלה או שעשתה זאת עם נשים אחרות כבר מספר פעמים, ולהתייעץ איתה בטלפון.
את יכולה לפנות למכללת רטר שמכשירה מטפלים בדמיון מודרך ו-NLP ולהתייעץ איתם לגבי מטפלת מתאימה, וכן לחפש דרך פורומים וקהילות של נשים בהריון ואחרי לידה.
שיהיה בהצלחה ובקלות רבה :)
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)