הפגת לחצים ושחרור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפגת לחצים ושחרור
    ליכוש
    12/11/2012

שלום רב,

אני מנסה מזה זמן להכנס להריון ועכשיו אני בהליך של בדיקות. במשך כל התקופה אני מאוד לחוצה ורוצה שזה כבר יבוא ואהיה בהריון.

שאלתי היא כזו:
    איך אני יכולה לעבוד על עצמי ובאמת להרפות ולהפסיק לחשוב על הנושא כל הזמן?
    אני מבינה שללחץ שלי יש משקל כבד בכל התהליך והייתי רוצה לדעת איך אני לעבוד על עצמי ולהרפות. (אני חייבת לציין שבעבר הצלחתי לעזור לעצמי להתגבר על חרדות דרך שיחות שהייתי עושה לעצמי מול המראה).

שאלה שניה:
    מחשבה יוצרת מציאות - אני מאוד מאמינה בזה - כאם תוכלי להנחות אותי כיצד לבצע דימיון מודרך ....

תודה רבה אני חושבת שהפורום הזה מבורך (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפגת לחצים ושחרור

הוספת תגובה

• הפגת לחצים ושחרור - תגובה

זהבית טוב
    19/11/2012

שלום לך

ראשית זה מצוין שכבר הצלחת בעבר, לעזור לעצמך להתגבר על חרדות.
    יש לך את זה !

יש כמה שיטות להכנס למצב של רגיעה, חלק מהן פחות קל להסביר כאן אז נתחיל מהקלה ביותר.

הרפייה שמתחילה מהפיזי שתאפשר לגוף לחוות מחדש איך זה להיות במצב רגיעה, ״לאמן ״ אותו להיות במצב הזה.

את שוכבת או יושבת, מכווצת חזק (בנשיפה )חלקים בגוף ואז - פשוט מרפה / עוזבת ונושמת.
    מתחילה בכפות הרגליים עוברת אח״כ לשוקיים, ואז לירכיים, ואז כל הרגל, ממשיכה עם בטן תחתונה , בטן עליונה, חזה, כתפיים , זרועות, כפות ידיים, צוואר, לסת, עיניים, קרקפת לסיום כל הגוף.
    ואז תני לעצמך - לפחות - חמש דקות בשקט ושימי לב איך את מרגישה .

חיזרי על זה לפחות פעם ביום בזמן שאת יודעת שלא יפריעו לך בו.

את מוזמנת לחזור לכאן לספר איך הולך לך, ואוכל להמשיך ולתת לך רעיונות להרפייה.

יחד עם זאת יתכן שמומלץ לגשת למנחה/מטפל בדמיון מודרך ו/או NLP באיזור מגוריך כדי לבדוק איך ליצור שינוי עמוק.

שיהיה המשך יום שקט.
    זהבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו