מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפגת לחצים ושחרורליכוש12/11/2012
שלום רב,
אני מנסה מזה זמן להכנס להריון ועכשיו אני בהליך של בדיקות. במשך כל התקופה אני מאוד לחוצה ורוצה שזה כבר יבוא ואהיה בהריון.
שאלתי היא כזו:
איך אני יכולה לעבוד על עצמי ובאמת להרפות ולהפסיק לחשוב על הנושא כל הזמן?
אני מבינה שללחץ שלי יש משקל כבד בכל התהליך והייתי רוצה לדעת איך אני לעבוד על עצמי ולהרפות. (אני חייבת לציין שבעבר הצלחתי לעזור לעצמי להתגבר על חרדות דרך שיחות שהייתי עושה לעצמי מול המראה).
שאלה שניה:
מחשבה יוצרת מציאות - אני מאוד מאמינה בזה - כאם תוכלי להנחות אותי כיצד לבצע דימיון מודרך ....
תודה רבה אני חושבת שהפורום הזה מבורך (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפגת לחצים ושחרור - תגובה
זהבית טוב19/11/2012שלום לך
ראשית זה מצוין שכבר הצלחת בעבר, לעזור לעצמך להתגבר על חרדות.
יש לך את זה !
יש כמה שיטות להכנס למצב של רגיעה, חלק מהן פחות קל להסביר כאן אז נתחיל מהקלה ביותר.
הרפייה שמתחילה מהפיזי שתאפשר לגוף לחוות מחדש איך זה להיות במצב רגיעה, ״לאמן ״ אותו להיות במצב הזה.
את שוכבת או יושבת, מכווצת חזק (בנשיפה )חלקים בגוף ואז - פשוט מרפה / עוזבת ונושמת.
מתחילה בכפות הרגליים עוברת אח״כ לשוקיים, ואז לירכיים, ואז כל הרגל, ממשיכה עם בטן תחתונה , בטן עליונה, חזה, כתפיים , זרועות, כפות ידיים, צוואר, לסת, עיניים, קרקפת לסיום כל הגוף.
ואז תני לעצמך - לפחות - חמש דקות בשקט ושימי לב איך את מרגישה .
חיזרי על זה לפחות פעם ביום בזמן שאת יודעת שלא יפריעו לך בו.
את מוזמנת לחזור לכאן לספר איך הולך לך, ואוכל להמשיך ולתת לך רעיונות להרפייה.
יחד עם זאת יתכן שמומלץ לגשת למנחה/מטפל בדמיון מודרך ו/או NLP באיזור מגוריך כדי לבדוק איך ליצור שינוי עמוק.
שיהיה המשך יום שקט.
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)