שיחה עם הבוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחה עם הבוס
    זוהר
    02/01/2013

רוצה לשוחח עם הבוס בנוגע להעלאה. הבעייה שאני לא מפגינה אסרטיביות במצבים כאלה. האם דמיון מודרך יכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיחה עם הבוס

הוספת תגובה

• שיחה עם הבוס - תגובה

אילה אורי
    06/01/2013

זוהר שלום,

אכן בקשת העלאה היא אחד המצבים המאתגרים שמתמודדים איתם, זה כמעט אף פעם לא נעים ולא נוח, ואין ספק שנדרשת גם אסרטיביות וגם הרבה אמונה בעצמך ובערך שאת מביאה למקום העבודה.

קודם כל דמיון מודרך ו- NLP בהחלט עשויים לעזור, בראש וראשונה זה יעזור לך להגדיר את מטרתך בצורה נכונה, לחוות מראש איך תרגישי, מה תחשבי ואיך תתמודדי מבחינת מה להגיד, איך להגיד את זה, באיזה עיתוי וכו'.
    הניסיון מוכיח שאנשים שדמיינו סיטואציות שונות מראש וגם עברו סימולציה או הדמייה של השיחה, הצליחו יותר בהשגת המטרה.
    אני אף חוויתי זאת באופן אישי על עצמי כאשר הייתי שכירה והתכוננתי בעזרת דמיון מודרך ו- NLP לשיחות הערכה של סוף השנה ולבקשת העלאת שכר, ובשיחות עצמן הרגשתי הרבה יותר בטוחה בעצמי, הרבה יותר ממוקדת והצלחתי להעביר את המסר בצורה טובה ולקבל העלאה יותר מפעם אחת.

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו