מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעת יתראלמוני23/03/2008
שלום אני נער בן 15 ואני סובל מהזעת יתר בכפות היידים והרגליים שמעתי שדמיוןם מודרך עוזר בהרבה דברים אולי הוא יוכל לעזור לי גם בזה בבבשקה תעזרו לי אני מתחנן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלמוני
אילה אורי23/03/2008שלום רב,
מפנייתך נשמע שהנושא גורם לך סבל.
בהחלט ייתכן שדמיון מודרך יוכל לעזור, במידה שתופעת הזעת היתר מתעוררת אצלך או מתגברת בתגובה למצב נפשי או רגש כלשהו, כמו מבוכה, התרגשות, פחד וכו'.
במקרה זה, NLP ודמיון מודרך עשויים לעזור בויסות התגובה הרגשית, ובמציאת "פתרונות" או ערוצים אחרים לביטוי הרגש, באופן שישרת אותך טוב יותר.
אני מאוד מאמינה ביכולת הדמיון ותת המודע לווסת ולשלוט על סימפטומים רפואיים וזה ידוע מאוד גם בספרות שעוסקת בנושא - למשל יכולת שליטה על מידת דימום, ריפוי רקמות ועוד.
חשוב לומר שלא ניתן להבטיח שהשיטה תעזור, ובשלב זה, ללא יותר מידע, גם לא אוכל להציע לך טכניקה שתוכל לסייע מיידית.
הדבר הנכון לעשות הוא שמנחה יבדוק ביחד איתך במסגרת תהליך (שיכול להימשך מספר פגישות בלבד, הוא לא צריך להיות תהליך ארוך) האם אתה מודע להקשרים שבהם מתעוררת ומתגברת הבעיה, שיאתר ביחד איתך דימוי לבעיה ולדרך פתרונה, ויבנה עבורך הדמיה או הדמיות אישיות וספציפיות לך.
ניתן גם לעבוד בטכניקת "שיחה עם איברים" המאפשרת תקשורת עם תת המודע בהקשר לסימפטום הגופני כשכביכול האיבר (במקרה זה כפות הידיים או הרגליים) הוא שחווה את החוויה, מביע דעה ומציע פתרונות.
כמובן ייתכן שטכניקות נוספות של השיטה יוכלו לסייע, כתבתי רק את מה שעלה בדעתי כרגע, אבל כאמור בתהליך אישי ניתן לגלות הרבה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)