הזעת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר
    אלמוני
    25/03/2008

שלום זה שוב אני קודם כול רצתי לומר לכם מממש תודה על העזרה וההקשבה אתם עושים ממש עבודת קודש ...

ושאלה נוספת אני קורא כבר זמן די רב ספר אל דמיון מודרך שאתה עושה לעצמך לא בגלל הזעה זה סתם ריתק אותי ורציתי לדעת אם יש אני יכול לעשות לעצמי וזה יכול לעזור להזעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

• תשובה נוספת לאלמוני

אילה אורי
    25/03/2008

קודם כל, תודה על הפירגון.

איני יודעת איזה ספר אתה קורא, קיימים די הרבה ספרים בנושא זה גם בעברית, אך אם הוא מכיל טכניקות מעשיות או דימויים שניתן לעבוד איתם, בהחלט תוכל לנסות בעצמך וייתכן שזה יעזור.

כפי שכתבתי לך בתשובה הקודמת, במידה שהתופעה קשורה למצב רגשי, הרפיה ורגיעה שתוכל להשיג באמצעות ביצוע הטכניקות המוצעות בספר עשויות לסייע בהפחתת התופעה.

ספר מומלץ בהקשר של סימפטומים גופניים שונים, שכבר המלצתי עליו מספר פעמים בעבר בפורום זה הוא "דמיון מודרך" של ד"ר ג'רלד אפשטיין, שדווקא אינו מתייחס ספציפית לנושא הזעת יתר, אך מלמד איך לבנות הדמיה בעצמך, ואני מאמינה שהדמיה אישית עבורך עשויה להביא תועלת גדולה יותר מאשר רגיעה והרפיה כשלעצמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו