מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאהוב את עצמימור17/08/2014
שלום איך אפשר להשפיע על תת המודע לאהוב את עצמי יותר גם בתקופה הכי פסימית שיש וגם אם אני מתקשה בלהקשיב למדיטציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להשפיע
שירי07/08/2015כנראה שאין מה לאהוב בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארמה
מור19/08/2015שירי תז*ייני מאחלת את אותה כמות כאב ומישהו שיזלזל בו כמו שאת עשית עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור מצטערת שפגעתי בך
שירי28/08/2015מבקשת סליחה. גם אני לא אוהבת את עצמי בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודרך אגב בשביל לאהוב את עצמך
שירי28/08/2015את צריכה לשקר לתת מודע ולהגיד אני אוהבת את עצמי 100 פעמים ביום. בסוף זה ייקלט. תכתבי רק חיובי. תזרקי את השלילי. ובאמת אני מצטערת שהגבתי כך. שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר להשפיע - תגובה
זהבית טוב30/08/2015שלום שירי
מאוד מעניין לבדוק מה גורם לבנאדם לכתוב תגובה כזאת.
כנראה שהמשפט הזה מנהל את חייך.
והבחירה והאחריות לתת לזה לנהל את חייך ולהעביר את זה גם לאחרים
היא לגמרי באחריות שלך.
אני לא יודעת בת כמה את, אבל רק את יכולה להגבר עליו (ויש הרבה דרכים),
או להעביר את זה הלאה למשל לילדים שלך.
אני מקווה שברור לך שכשאת אומרת למישהו: "כנראה שאין מה לאהוב בך"
הוא/היא מיד לא אוהבים אותך, כך שאת מסנדלת את עצמך.
את באמת רוצה לתת למי שאמר לך את זה (כנראה שוב ושוב), את הכוח ?
אז תשאלי את עצמך כמה שאלות:
מה היה קורה אם לא היית אומרת את זה?
מה קורה כשאת אומרת את זה או דברים דומים?
מה לא יקרה כשלא תגידי את זה (או דברים דומים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהבית טוב
שירי31/08/2015תמחקי את התגובה שלי והתגובות אליה זה נרשם בטעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמחקי את ההודעה שלי
שירי01/09/2015זה היה סתם ואני לא רוצה לפגוע בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהבית טוב- תמחקי את התגובה הזו שלי
שירי09/09/2015אני מצטערת מעומק ליבי שרשמתי דבר כזה. אני מתנצלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהוב את עצמי - תגובה
זהבית טוב30/08/2015שלום לך מור
לחזור שוב ושוב על מנטרה : אני אוהבת את עצמי, לא ממש ישפיע על הלא מודע באם את לא מאמינה לזה.
אני מציעה בתור התחלה למנות בכל ערב ממש לפני השינה,
5 דברים שעשית או שמישהו עשה עבורך במשך היום (אם אין 5, אפשר לחזור על חלק מהדברים יותר מפעם אחת).
מדובר על דברים שנתנו לך הרגשה שמישהו מכבד, אוהב, מעריך אותך.
זה יכול להיות חיוך מילד קטן, שירות טוב בדואר. משהו קטן שאת עשית עבור עצמך או מישהו אחר :שנתן לך הרגשה טובה.
מה שחשוב שכל אחד מה"דברים" האלה , יעבור לך בדמיון שוב, ותרגישי את ההרגשה הטובה שמתלווה אליו.
אם יש רק דבר אחד פשוט דמייני את זה קורה שוב 5 פמים - והכי חשוב ל ה ר ג י ש את זה בכל פעם כאילו זה קורה עכשיו.
אם את לא מוצאת משהו שקרה היום, את יכולה להזכר ולדמיין משהו שקרה אפילו לפני חודש בתנאי שאת מצליחה להתחבר להרגשה/רגש שמחובר לאירוע.
במחקר שעשו עם סטודנטים בחו"ל שדמיינו כל ערב 5 דברים טובים שקרו להם במשך היום (כולל התחברות לרגש הטוב שמתלווה). הסתבר שזה סייע להם להשיג השגים בלימודים ובכלל שיפר את השינה ועוד...
ישנם עוד דברים, אבל נראה שטוב להתחיל בזה.
יום טוב :)
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכזבות
מור29/09/2015נסלח:) תודה לתשובות.
חלפה שנה ועדיין עם אותו הריגשי- אכזבות מגברים מי שאני רוצה לא עושה כלום וכל הבררות ניגשים- צריכה לשנות כנראה משהו.
מודה שחשיבה כזו על מה שטוב כן מעודדת אבל המח מורגל לחשוב על מה שלא מסתדר ולהתעקש ולהתייאש. בתוכי יודעת שמגיע לי טוב אבל לא מאפשרת לעצמי מספיק כי כנראה זה לא קבלה מוחלטת שלי את עצמי. 30 זה מה שמבאס שאני צריכה כבר להיות הכי בטוחה בעצמי ונחושה לחיים וזה תוקע אותי בהרבה דברים. אני בעבודה טובה וגם שם לא הכי טוב לי. אני חייבת לשנות את השגרה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהוב את עצמי - תגובה
אילה אורי14/03/2016מור שלום,
זו שאלה חשובה ביותר שאני בטוחה שמעסיקה אנשים רבים.
כתבתי לך תשובה ארוכה, אך בגלל איזו בעיה טכנית באתר לא הצלחתי לשלוח אותה.
מחכה לסיוע טכני בנושא הזה, ובינתיים אם את רוצה שאשלח לך את התשובה בפרטי, אנא פני אליי דרך המייל שלי או כתבי כאן את כתובת המייל שלך (בתקווה שלא יסירו אותה).
בברכה, אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)