רגש ודמיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגש ודמיון
    אסי
    05/09/2014

שלום לכולם ........

1)שאלתי אותך תשאלה אזו פעם
    לגביי קשיים בדמיון .....
    נגעת בנקודה המדויקת .... שבגלל שאני מתאמץ לפעמים לדמיין משהו וממש רוצה להצליח אז אני מרגיש קשיים ובלבולים ובלאגן ..
    למשל אם אני רוצה לדמיין למשל את יוסי הולך ברוך ובגלל שאני מתאמץ אז יהיו כול מיני שיבושים למשל אמה שאני מפחד ממנו הוא מתקיים כמו הדוגמא ככמו לא לדמיין פיל וורד..

אז אותו דבר בדמיון אני אומר לעצמי שאני לא רוצה שיהיה לי שיבושים בדמיון ובלבולים וזה מושך אותי לשם רציתי לדעת שוב מה הכי טוב לעשות במצב ?

2)לגבי רגש איך אני מייצר רגש כשאני מדיין או משנן משפט כי אם אי מתלהב כזה בכוח אני לא בטוח שזה יצא טוב .. לא ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגש ודמיון

הוספת תגובה

• קשיים בדמיון

מיקי
    23/09/2014

שלום רב אסי!

בהקשר לדמיו שאתה לא מצליח לדמיין, אחת הסיבות זה שאתה מתאמץ ולא מאפשר לעצמך להיות קליל, מה שאתה צריך לעשות זה לקחת כמה דקות של פסק זמן להתרענן או לשתות משהוא קליל, לשבת באיזור שלא מפריעים לך לקחת כמה נשימות ארוכות ולתת לעמך להירגע, ואז תהיה לך את האפשרות לדמיין כי אנחנו עושים את זה בכל פעם שאנו לא רוצים ,אנחנו מייצרים לנו בכל מני רגעים שונים דמיונות שאנו אפילו לא רוצים, ואם אתה לא מצליח בכל מקרה לדמיין , אז יש לך אנלפיסטים שיכולים להנחות אותך במפגש אחד או שניים...

שמחתי ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו