מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנדבותאיילה11/05/2015
שלום רב. אתמול התחלתי להתנדב במקום נהדר,ומאוד נהניתי והיה לי כיף,אבל מצד שני אני שנה בלי מסגרת של עבודה או התנדבות,ואני לא כל כך רגילה,לזה.זה חדש לי ולמרות שנהניתי היה לי מאוד קשה ביום הראשון,אבל עדיין אני מעוניינת להמשיך להתנדב,גם ההליכה היא ארוכה,ואין לי אוטו או אוטובוס להגיע לשם ואני לא רגילה ללכת הרבה.רציתי לשאול בעזרת nlp ודמיון מודרך,איך להקל על עצמי,כדי להתחיל להתרגל לזה.תודה רבה מכל הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנדבות - תגובה
אילה אורי09/06/2015שלום אנה,
סליחה שפיספסנו את הודעתך והמענה מגיע באיחור רב.
כבר עבר חודש מאז שכתבת את השאלה ואני מניחה שבינתיים התרגלת קצת להליכה הארוכה, במידה שבחרת להמשיך את ההתנדבות שם.
אם עדיין ההליכה קשה, וגם עבור קוראים אחרים של הפורום שמתמודדים עם אתגר חדש, כמו למשל פעילות גופנית, מאוד יכול לעזור לדמיין את הכיף וההנאה במקום עצמו או אחרי.
במקרה כמו שתיארת, של התנדבות, שכבר חווית את ההנאה והכיף, זה עוזר כשמדמיינים את זה לפני הפעם הבאה, כי זה "עושה כנפיים" :) וכאילו נותן לגוף יותר כוחות.
לגבי פעילות גופנית - הכיף וההנאה בטווח הקצר הם תחושת הסיפוק ואולי ההרגשה אחרי המקלחת שאחרי האימון. בטווח הארוך יותר ללא ספק רואים תוצאות במראה הגוף, בשרירים שמתעצבים, ואולי גם יש יותר עירנות ואנרגיה, וכשמדמיינים את זה,
זה מאוד עוזר להתגבר על הקושי והמאמץ תוך כדי הביצוע.
בברכה, אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
איילה19/06/2015אני שמחה שכתבת לי,עזרת לי מאוד,שבת מקסימה שיהיה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)