התנדבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנדבות
    איילה
    11/05/2015

שלום רב. אתמול התחלתי להתנדב במקום נהדר,ומאוד נהניתי והיה לי כיף,אבל מצד שני אני שנה בלי מסגרת של עבודה או התנדבות,ואני לא כל כך רגילה,לזה.זה חדש לי ולמרות שנהניתי היה לי מאוד קשה ביום הראשון,אבל עדיין אני מעוניינת להמשיך להתנדב,גם ההליכה היא ארוכה,ואין לי אוטו או אוטובוס להגיע לשם ואני לא רגילה ללכת הרבה.רציתי לשאול בעזרת nlp ודמיון מודרך,איך להקל על עצמי,כדי להתחיל להתרגל לזה.תודה רבה מכל הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנדבות

הוספת תגובה

• התנדבות - תגובה

אילה אורי
    09/06/2015

שלום אנה,

סליחה שפיספסנו את הודעתך והמענה מגיע באיחור רב.

כבר עבר חודש מאז שכתבת את השאלה ואני מניחה שבינתיים התרגלת קצת להליכה הארוכה, במידה שבחרת להמשיך את ההתנדבות שם.

אם עדיין ההליכה קשה, וגם עבור קוראים אחרים של הפורום שמתמודדים עם אתגר חדש, כמו למשל פעילות גופנית, מאוד יכול לעזור לדמיין את הכיף וההנאה במקום עצמו או אחרי.

במקרה כמו שתיארת, של התנדבות, שכבר חווית את ההנאה והכיף, זה עוזר כשמדמיינים את זה לפני הפעם הבאה, כי זה "עושה כנפיים" :) וכאילו נותן לגוף יותר כוחות.

לגבי פעילות גופנית - הכיף וההנאה בטווח הקצר הם תחושת הסיפוק ואולי ההרגשה אחרי המקלחת שאחרי האימון. בטווח הארוך יותר ללא ספק רואים תוצאות במראה הגוף, בשרירים שמתעצבים, ואולי גם יש יותר עירנות ואנרגיה, וכשמדמיינים את זה,
    זה מאוד עוזר להתגבר על הקושי והמאמץ תוך כדי הביצוע.

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

איילה
    19/06/2015

אני שמחה שכתבת לי,עזרת לי מאוד,שבת מקסימה שיהיה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו