לימודי NLP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי NLP
    דנה
    11/05/2015

אודה אם תוכלו להמליץ לי על מכללה טובה ורצינית ללימודי NLP, יש כיום הרבה מכללות בינהן: מכללת רטר, NLPPLUS, לשם שינויNLP ועוד, כל מכללה נותנת תעודה שונה, יש מכללות שמספר המפגשים שם ל NLP Practitionr זה 28 מפגשים ויש של 18 מפגשים, במכללות יש מספר מרצים, לא רק המייסדים הם אלו שמרצים. על מה עלי להסתכל כשאני בוחרת מכללה, אודה על תשובה והמלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי NLP

הוספת תגובה

• לימודי NLP - תגובה

אילה אורי
    09/06/2015

דנה שלום,

גם איתך הסליחה על העיכוב בתשובה.

למיטב ידיעתי מכללת רטר הם הגוף הגדול ביותר בארץ ללימודי NLP, ומבחינת ה"סטנדרט" של מה נדרש ללימודי NLP Practitioner, הייתי סומכת עליהם, למרות שאני יודעת שחלק מהלימודים שם הם לימודי דמיון מודרך שכוללים למשל בניה של הדמיות (מדיטציות) בדמיון מודרך, חלק שעבורי אישית בזמנו היה מאוד חשוב ואני נעזרת ומשתמשת בו כיום בעבודתי עם מטופלים ובסדנאות שאני מנחה.

אם את כבר מטפלת בתחום מסוים, ייתכן שאת לא רוצה להשקיע מבחינת זמן וכסף בלימודים של 28 מפגשים שנמשכים שנה שלמה (ואף שנתיים ויותר אם את ממשיכה לתארים מתקדמים בתחום הזה), אלא רוצה כלים משלימים לתחום הטיפול הנוכחי שלך ולכן יספיקו לך גם 18 מפגשים.

למיטב ידיעתי בכל המכללות יש מפגשי מבוא שבהם מציגים את תכנית הלימודים, ואילו הייתי רוצה לבחור הייתי הולכת למפגשים במכללות שונות, מתרשמת מהתכנים, מהאווירה ומהמנחים, ובוחרת בהקשבה לעצמי ולתחושותיי מה נכון לי.

כשאני למדתי NLP, אחד הגורמים המשמעותיים עבורי בהחלטה היה היום בשבוע שבו היו הלימודים, כיוון שהייתי גרושה ואם לשני ילדים קטנים, ולא היה לי הרבה זמן פנוי, וכאשר נוצרה מבחינתי התאמה מבחינת ההתרשמות שלי במפגש המבוא של מכללת רטר והיום בשבוע שבו התקיימו הלימודים באונ' בר אילן ששם התאים לי ללמוד, בעצם נוצרו התנאים שאיפשרו לי להירשם ולממש שם את הלימודים.

מקווה שעזרתי ומאחלת לך הצלחה,
    אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו