שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    מאיר
    30/04/2008

אני גבר נאה כבן 30. אני מחפש לי בחורה יפה במיוחד. זו בעיה מאחר שהבנות המהממות שאני רוצה לא רוצות אותי, ואני לא רוצה את הבנות ה"ממוצעות" שרוצות אותי.

בגלל הבעיה הזו אני לבד כבר שנים. האם אפשר לטפל בבעיה בעזרת דימיון מודרך?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• תשובה למאיר

אילה אורי
    30/04/2008

מאיר שלום רב,

שאלתך מעניינת מאוד.

בעזרת NLP ניתן קודם כל לבדוק את המצב הקיים אצלך, כך שתוכל לזהות בעצמך את המנגנון המחשבתי שיצר את ההתניה הזו, כלומר למשל לבבר את השאלה מהי המשמעות של בחורה יפה במיוחד או מהממת עבורך - האם זהו התנאי למשיכה שלך כלפיה או שיש ליופי משמעויות נוספות....

הבירור עוסק במחשבות, ברגשות ובהתנהגות שלך בנושאים אלה.

אני מאמינה שדרך הבירור תגיע לתובנות משמעותיות מאוד לגבי עצמך שיוכלו להשפיע על המשך הדרך.

בהתאם לבירור משתמשים בתהליך בטכניקות שיסייעו לך להגיע למטרה שתגדיר, למשל אם כרגע המטרה שלך היא להיות עם בחורה יפה במיוחד, ייתכן שתוכל להגדיר מטרה רחבה וגמישה יותר כמו "ליצור מערכת יחסים זוגית מספקת/ מאושרת" וכדומה. כאשר הפוקוס משתנה, לעיתים המהלכים משתנים ואיתם גם התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו