מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפגת בדידותחני24/12/2015
ערב טוב.אשמח לדעת איך אפשר להפיג בדידות ולהיות בשמחה למרות הבדידות.אני מרגישה שאין לי גם לאן לצאת ואני גם לא עובדת,אני אחרי גיל 40 לא נשואה,ואשמח לדעת בעזרת nlp איך אפשר למרות הבדידות להיות בשמחה? אני מאוד מודה לכם,סוף שבוע נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפגת בדידות - תגובה
זהבית טוב30/12/2015שלום לך
סליחה על האיחור במתן התשובה.
הרגשת הבדידות היא אכן לא קלה וחשוב לדעת שהיא סובייקטיבית
כלומר מהעיניים שלך/ מהחוויות שעברת/ מהמחשבות שיש לך ממצבים מסויימים,
והיא ניתנת לשינוי !
יש הבדח׳ל בין להיות לבד לבין להרגיש בודד, ואת זה את יכולה לשנות !
תחשבי לרגע על חנות למשקפי שמש לילדים קטנים בתחילתו של רחוב קטן,
ילדים נכנסים וכל אחד קונה משקפיים עם זכוכית בצבע אחר.
אחד רואה את העולם בירוק , אחת בצהוב, שלישי בכתום.
עם הזמן הם מתבגרים כשהמשקפיים כל הזמן בשימוש,
שוכחים את חנות המשקפיים ואפילו שוכחים שהם מרכיבים משקפיים.
וכך הם ממשיכים לראות את העולם ולהתנהל דרך הצבע ההוא.
לעיתים מגיע זמן שבו המשקפיים כבר לא מתאימים ואפשר
פשוט להחליף אותם !
לפעמים אפשר לבד, ולפעמים צריך עזרה של אופטומטריסט :)
אבל קודם כל חשוב להיות במודעות שיש להחליף אותם.
את בהחלט יכולה ללכת למפגש עם מנחה NLP ואפשר גם לבדוק אנשים שסיימו ללמוד ומחפשים להנחות בתחילת דרכם בהתנדבות.
ואם תרצי אשמח להמשיך להיות בקשר איתך כאן ולמצוא יחד דרכים
לשנות את נקודת המבט.
בלי קשר, בדקי מקומות בסביבתך בהם את יכולה להתנדב ולעזור לאחרים. פני לעירייה במקום מגורייך, יש שם מחלקת מתנדבים ולחברי רק מה שמדבר לליבך. יש עזרה לקשישים שזקוקים למישהו שישוחח איתם, יש אמהות חד הוריות שזקוקות לערה עם הילדים, יש ילדים שזקוקים לתמיכה בלימודים ואפילו יש כלבים במיכלאות שזקוקים למתנדבים שיוציאו אותם לטיול וישחקו איתם.
אל תקחי כל דבר שיתנו לך, רק מה שמרגיש לך נעים, בידיעה שתוכלי להחליף או להפסיק אם זה לא יתאים לך. ( חשוב להתמיד לפחות 3 מפגשים לפני שמחליטים אם ממשיכים או לא).
אנא השארי איתי בקשר רצוף :)
שיהיה לך יום טוב מאוד
זהבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה זהבית על התמיכה והעזרה
חני30/12/2015זה מאוד מעודד ומרגש,אני אעדכן אותך בקשר להתנדבות שהצעת לי לחפש,זה ניראה לי מצויין,מאחלת לך שנה אזרחית נפלאה ויום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להישאר בקשר רצוף
חני30/12/2015תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה זהבית על התמיכה והעזרה - תגובה
זהבית טוב31/12/2015קחי לך כמה דקות לחשוב מהו הצעד הראשון שאת עושה ומתי את עומדת לעשות זאת.
אם תרצי עזרה בלהוציא לפועל, צרי איתי קשר
ואתן לך כמה הנחיות פשוטות מעולם ה NLP
שנה מלאת שמחה מתחילה עבורך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
חני10/01/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)