שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מאיר
    14/05/2008

שלום רב,
    יש לי חרדה עזה מרופאי שיניים. האם דימיון מודרך יכול לעזור לי. כמו כן, כמה פגישות בערך אצטרך?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה למאיר

אילה אורי
    15/05/2008

מאיר שלום רב,

אני מאמינה שבעזרת NLP ודמיון מודרך ניתן להגיע למצב שבו תהיה נינוח יותר במהלך, אך אולי בעיקר לקראת מפגש עם רופא שיניים, בעיקר אם אתה מטופל אצל רופא טוב שמבחינה רציונלית אתה יודע שניתן לסמוך עליו, וגם אם אתה בשלב זה אינך מצליח לסמוך עליו, ידוע לך אולי על אחרים המצליחים בכך.

בעזרת תהליכי NLP ניתן למשל ל"שוחח" עם החלק החושש ולנהל איתו מעין משא ומתן דמיוני לגבי מה יאפשר לו לתת לך להגיע לטיפול ולעבור אותו.

כמו כן קיימות ב- NLP טכניקות ספציפיות להתמודדות עם חרדות ופוביות.

קשה לומר מראש לכמה פגישות תזדקק. לעיתים לטיפול בפוביה יש צורך בפגישה אחת בלבד, אך לרוב מדובר על תהליך ממושך יותר, של מספר שבועות עד מספר חודשים.
    בכל מקרה, חשוב שתדע שטיפול ב- NLP ודמיון מודרך נחשב לקצר מועד ואמור להניב תוצאות ניכרות בזמן קצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו