איך להיפטר מריקנות ומועקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להיפטר מריקנות ומועקות
    לימור
    19/05/2017

שבת שלום. אני ללא עבודה כבר חודשיים הלכתי לראיונות עבודה ועד עכשיו לא יצא מזה כלום הלכתי לראיונות התנדבות וגם לא יצא מזה כלום אני קמה כל בוקר בחוסר אנרגיה ומועקה בהרגשה שאין לי למה לקום בבוקר,מה ניתן לעשות דרך nlp אפילו הייתי שמחה לקבל טיפ איך להיפטר מהמועקה הזאת. אני מודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך להיפטר מריקנות ומועקות

אילה אורי
    21/05/2017

לימור שלום,
    דרך NLP ניתן לעזור לך קודם כל להתחבר מחדש לכוחות הנפש והמשאבים הקיימים בתוכך.
    אחת הדרכים לעשות זאת, וזה גם הטיפ שלי עבורך, היא להיזכר בהצלחות והישגים בעבר שהיו תלויים בך, או מצבים קשים ואתגרים שעליהם התגברת בהצלחה.
    אז היזכרי בלפחות שלושה מצבים או אירועים שהיו עבורך קשים או מתאגרים והתגברת עליהם בהצלחה, זה מאוד מחזק. את יכולה גם לכתוב אותם לעצמך ואיך הרגשת כאשר התגברת על הקושי או האתגר, ותוכלי לקרוא את זה כאשר מצב הרוח שלך נמוך יותר.
    כמו כן בעזרת ה- NLP ניתן לעזור לך לגלות את שורש הבעיה הרגשית, שאולי דווקא לא נמצא בכך שאת כבר חודשיים ללא עבודה (למרות שאני מבינה שזו בהחלט הבעיה שלך כרגע), אלא ייתכן שחוסר העבודה וכל הרגשות שנלווים למצב זה הם דווקא התוצאה של בעיה רגשית עמוקה יותר שהתחילה בזמן כלשהו בעבר.
    מעבר לגילוי שורש הבעיה, ניתן לעזור לך גם לפתור את הבעיה הזו, להגיע להבנה ממקום עמוק יותר בתוכך, ולעזור לך להניע את עצמך לפעולה בצורה אוהבת ומדוייקת יותר עבורך.

ייתכן שליווי אישי ממוקד של מספר מפגשים יעזור לך בשלב זה. את מוזמנת לדבר איתי טלפונית, כמובן ללא התחייבות מצידך.

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו