מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמיון מודרך להעלמת מיומה ברחםאודליה23/10/2017
שלום,
אני בת 36, נשואה + 2, סובלת ממיומה ברחם (גידול שפיר)
(ב - 3.5 שנים האחרונות), המונעת את האפשרות להיכנס להריונות נוספים, וגורם לאנמיה בעקבות דימומים חזקים במיוחד בימי המחזור.
הפתרון הקונבנציונלי הוא ניתוח לכריתת הרחם בגלל גודלה הגדול של המיומה.
אני מאוד מאמינה ברפואה אלטרנטיבית, למרות שעד עכשיו שום דבר לא עזר לי. טופלתי בדיקור, צמחי מרפא, חשיבה חיובית, הומאופתיה, סו-ג'וק, שינוי תזונה, טבעונות וכו' - שום דבר לא עזר!
החלטתי שמה שנשאר לי בכל זאת לנסות זה דמיון מודרך. אני מקפידה בשבועיים האחרונים לעשות דמיון מודרך בשעות הערב לפני השינה ואיך שאני מתעוררת, באמצעות האזנה לסרטון קבוע ביוטיוב.
שאלתי היא, האם להמשיך לדבוק באותו דמיון, או לשנות עם הזמן?
זאת אומרת, החשש שלי שאם אמשיך לדמיין שיש ברחם גידול והוא הולך וקטן עד שנעלם, אז אני בעצם מקבעת את המציאות הזאת שתמיד קיים שם הגידול. אולי יש צורך לשנות את הדמיון למצב שעכשיו הרחם נקי מהמיומה ולדמיין שנמצא שם עובר?
והאם זה בסדר להאזין בכל פעם לסרטון אחר או לדבוק בסרטון קבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמיון מודרך להעלמת מיומה ברחם
אילה אורי29/10/2017שלום רב,
מבחינת האפשרויות שהצעת, נראה לי שאכן זהו תהליך, שבו התחלת מלהאזין ולדמיין שהגידול קטן, ואם עכשיו את מרגישה שנכון לך לדמיין שהרחם נקי ושנמצא שם עובר, זה נראה לי מצוין ומתאים, ולהזיק זה בטח לא יכול.
ממליצה לך גם לקרוא את הספר "המסע" מאת ברנדון בייס, שבו היא מספרת על התהליך שעברה ופיתחה תוך כדי ריפוי עצמי מגידול גדול מאוד ברחם, שסביר להניח שהיה מיומה, אבל בגלל שהוא נעלם לחלוטין לפני שהספיקו לבצע בדיקה חוזרת (את הדגימה הראשונה לא ניתן היה לבדוק), עד היום לא יודעים בוודאות והיא ממשיכה להיבדק אחת לשנה למרות שהיא בריאה לחלוטין.
אני עצמי מטפלת מוסמכת גם בשיטת "המסע" שברנדון בייס פיתחה ומלמדת את רובה בעצמה, וזו שיטה יעילה ביותר לריפוי בעיות רגשיות וגם בעיות פיזיות שהשורש שלהן הוא רגשי.
מאחלת לך בריאות שלמה במהרה,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)