NLP ודמיון מודרך בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• NLP ודמיון מודרך בהריון
    שיר
    26/11/2017

לאחרונה נחשפתי ברשת לטיפולי ה NLP ורציתי לשאול האם זה יכול להיות אפקטיבי במקרים כמו- הריון, אני בחודש ה8 להריוני(הראשון) עם שליה נמוכה ועלה החשש לקיסרי ואני מאוד הייתי מכווננת ועדיין רוצה להתכוונן ללידה טבעית במינימום סיבוכים וכאבים (עד כמה שניתן) והבנתי שבאמצעות דמיון מודרך\nlp ניתן לטפל cזה (?) ושנית- ישנו מעט קושי במה שקשור בתחום המקצועי, אני לא מוצאת את עצמי כ"כ בתחום התעסוקה מה שמאוד מפריע לבעלי וכמובן גם לי, למרות שבחצי שנה עד שנה הקרובה בכל אופן אהיה עם התינוק בבית אבל התהיות לגבי מה ואיך לעשות אח"כ לא פוסקות..וכך גם הלחץ שנתון עלי מצד בעלי. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    NLP ודמיון מודרך בהריון

הוספת תגובה

• NLP ודמיון מודרך בהריון

אילה אורי
    27/11/2017

שלום,
    ייתכן שהטיפול ב- NLP יסייע בעניין הלידה הטבעית במינימום סיבוכים, אך לא ניתן להבטיח זאת. בנושא הדאגה המקצועית, נראה לי שחשוב לקבל תמיכה רגשית בנושא זה, כיוון שאולי כדאי להשאיר את הדאגה לכך בשלב הנכון ולא להוסיף כרגע ללחץ הקשור להריוןן וללידה המתקרבת.

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו