שימוש עצמי בnlp לא מצליחה לפתור בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש עצמי בnlp לא מצליחה לפתור בעיה
    נלי
    23/04/2018

שלום. אני יודעת לעובדה שיש בעיה ואני לא יודעת איך להגדיר אותה במילים . אני אפילו יודעת מה גורם לבעיה רק שאני לא יודעת איך להגדיר את הבעיה עצמה שאני חא רוצה שתיהיה יותר . כאילו כל מה שקשור לבעיה מתערבב לי בראש ואני חא יודעת מאיפה להתחיל. וגם כשאני מנסה אני הולכת סחור סחור ולא יודעת אילו שאלות לשאול עצמי כדי להגיע לשורש הבעיה. אני יודעת שבnlp לא שואלים למה אלא איך. אבל אם נגיד אני לוקחת דוגמא של אם אני לא ארגיש את הכעס שיש בתוכי אני אפנה לשתייה . אז אני יודעת מה הגורם ומה התוצאה. אבל אני רוצה להבין בבירור למה אם אני שותה אז זה בעייתי . וכאן אני מסתכבת בכללי וגם שואלת את השאלה למה ולא איך כמו שצריך בnlp . יש איך לעזור לי? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לנלי

אילה אורי
    09/05/2018

נלי שלום,

כיוון שהן תיאור הבעיה והן האמצעים שבהם את משתמשת כדי לפתור אותה אינם ברורים ממה שכתבת, ולפי דברייך הבעיה עצמה לא מוגדרת ולא ברורה לך, לא אוכל לעזור לך דרך הפורום.
    חלק חשוב בטיפול אישי הוא לעזור לך למקד ולהגדיר את הבעיה עוד לפני שמוצאים את הדרכים לפתור אותה, שכמובן זה החלק החשוב האחר בטיפול.

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו