מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- nlp טיפול בחרדות ועצבנותאלמונית30/04/2018
שלום רב.
בזמן האחרון אני סובלת מחרדות דפיקות לב שמביא לעצבנות מאוד גדולה עד כדי כך שאני ישר עונה בעצבים במיוחד למשפחתי. אבא שלי מאוד חולה ואימא שלי עצבנית אני גרה איתם אני לא נשואה אני גרה איתם מטעמים אישיים ולפעמים בעיקר אימא שלי עונה לי במילים שמעצבנות אותי,אני מקשרת את החרדה למשהו טראומתי שעברתי שאימא שלי שייכת לזה בעבר אני לא רוצה לפרט ובאמת סליחה אבל רציתי לדעת כעזרה עצמית דרך nlp איך אני יכולה להתמודד שמגיעה אלי החרדה הזאת מהטראומה שעברתי זה קשור בטיפול מרופא שעברתי בעבר מה לעשות פתאום עם אני מרגישה דפיקות לב ומרגישה שאני רוצה לענות בעצבים אני לא יכולה להתאפק שזה קורה לי. אגב החרדות זה בעיקר בערב באמצע היום אני מרגישה מצוין. אני כל כך אשמח לדעת מה עושים בnlp דמיון מודרך בנושא? אני ממש אשמח עם תענו לי זה מאוד חשוב לי בבקשה ואני מודה לכם מקרב לב ערב נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלמונית לגבי טיפול בחרדות ועצבנות
אילה אורי13/05/2018שלום לך,
המצב שתיארת שאת מתמודדת איתו גם בחיי היום יום שלך ולא רק כלפי העבר הוא מורכב וטעון רגשית, לכן לא אוכל לצערי להציע לך כלים מעשיים מבחינת טכניקות שתוכלי ליישם על עצמך ללא עזרת מטפל/ת.
הדבר שאני יכולה להציע לך דרך הפורום שעשויה להיות לו השפעה מיטיבה מאוד מבחינת רגיעה, איכות שינה משופרת והשפעה מיטיבה גם במשך היום הוא להאזין למוסיקה מרגיעה מדיטטיבית (מוסיקה לדמיון מודרך או מוסיקה למדיטציה ללא מילים) שאת יכולה למצוא ביוטיוב בחינם.
את יכולה אפילו להירדם עם אוזניה אחת תוך כדי שאת מאזינה למוסיקה הזו, כך שהיא תמשיך להשפיע ולהרגיע את גלי המוח גם תוך כדי השינה, לפחות עד שהשינה מעמיקה.
מקווה שעזרתי,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)