דוגמאות להציב מטרה קטנה דרך nlp

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוגמאות להציב מטרה קטנה דרך nlp
    רינת
    26/05/2018

אני עוברת משבר רגשי ושינוי תרופתי והציעו לי להציב מטרות קטנות לשיפור החיים. אני יודעת שדרך nlp אפשר לעבוד על זה לכן יש לי שאלה ממש קטנה. אשמח לדוגמה דרך nlp של מטרה קטנה מעשית עם את יכולה לתת לי עצה של מטרה ואיך עושים אותה משהו קטן כדי לשפר את חיי ואת המצב רוח חוץ מפעילות גופנית. אני ממש מודה לך מקרב לב את תעשי מצווה ומקווה שההודעה שלי לא תימחק תודה רבה רבה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח למענה

רינת
    31/05/2018

אני מאוד אודה לך שיהיה לך סוף שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוגמא להצבת מטרה קטנה

אילה אורי
    31/05/2018

שלום,

הדוגמא שחשבתי עליה היא להציב כמטרה שבכל יום תעשי עבור עצמך לפחות דבר אחד שמשמח אותך או נעים לך (מנוחה, שינה, שמיעת מוסיקה שאת אוהבת, מפגש עם חברה טובה, קריאת ספר מהנה, צפיה בסרט או במופע תרבות כלשהו, הליכה לא כדי לשפר את הכושר אלא כדי לנשום וליהנות, השתתפות בחוג אמנות כלשהו, וכו').

מקווה שעזרתי.
    סופ"ש נעים,
    אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מכל הלב

רינת
    01/06/2018

נתת לי ראיונות מצוינים אני מודה לך ומאחלת לך שבת נפלאה וסוף שבוע מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו