מחשבות שליליות בגלל המצב בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות שליליות בגלל המצב בבית
    רינת
    16/07/2018

שלום אילה.
    קודם כל תודה רבה על המטרות שנתת לי הם עוזרות לי מצד שני יש לי בעיה שאבא שלי במצב נפשי גרוע אח שלו ואחותו נפטרו שבוע אחרי שבוע ומאז המצב של אבא שלי לא טוב. הוא מתפרץ בוכה אני גרה עם ההורים ושומעת את כל זה עד כדי כך שכבר שבועיים כמה שאני מנסה לעשות את המטרות ואני עושה אבל אני עושה את זה כאשר אני מרגישה קושי רגשי אני עסוקה במחשבות שליליות טורדניות לגבי ההורים שלי אימא שלי סובלת מאבא שלי מאוד ואני לא מפסיקה לבכות. אשמח עם תוכלי לעזור לי ולתת לי טיפ קטן דרך nlp איך לחזור לאנרגיה מחשבות חיוביות שמחה למרות המצב בבית עם אפשר בפורום אני אשמח או עם את יודעת על אתר מסוים שאני יכולה לקרוא בנושא nlp בנושא הזה אני אשמח זו ממש עזרה דחופה אין לי עם מי לדבר אין לי טיפול כרגע אף אחד לא עוזר לי בנושא ואני סגורה בחדר ובוכה דואגת להורים עם אפשר בפורום טיפ קטן אני אשמח ואיפה אני יכולה לקרוא באינטרנט על הנושא אני ממש אודה לך זה עזרה ראשונית אני רוצה ממש ראשונית שאוכל לעזור לחזור לעצמי מיידית אחרי כמה זמן של סבל. אני מאוד מקווה שתעני לי ותוכלי לייעץ לי את תעשי לי מצווה ענקית ממש ענקית אני מודה לך ומאחלת לך יום נפלא והמשך שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מאוד אודה לך עם תוכלי לענות לי

רינת
    17/07/2018

זה חד פעמי העזרה בפורום שאני ממש אודה לך עם תוכלי לייעץ לי ממש תודה מכל הלב יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו