איזה שיטות דרך nlp מטפלות במחלת דיכאון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה שיטות דרך nlp מטפלות במחלת דיכאון?
    רינת
    03/07/2020

אני בגיל המעבר, סובלת מדיכאון קל. ורציתי לדעת מהם הדרכים איך nlp יכול לעזור בדיכאון?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• NLP לטיפול בדיכאון

אילה אורי
    03/07/2020

שלום רינת,

קשה לענות על שאלה כזאת דרך הפורום, כיוון שצריך לפגוש אותך ולדבר איתך כדי לבדוק אילו טכניקות NLP מתאימות עבורך, ושתתנסי ותחווי אותן על מנת שהו יעזרו לך.

אבל אני כן יכולה לתת לך דוגמה קטנה שקשורה ל NLP בהקשר לשאלתך - כתבת שאת בגיל המעבר וסובלת מדיכאון קל. יחד עם זאת בכותרת פנייתך כתבת "מחלת הדיכאון". ייתכן ששינוי ההגדרה בליווי של מטפל/ת או מנח/ת NLP להגדרה "קלה" יותר ממחלה (עבורי אישית, דיכאון קל נשמע יותר פשוט וקל לטיפול מאשר המילה מחלה), תרומם אותך ותעזור לך בהתמודדות.

כמטפלת מוסמכת גם בשיטת טיפול רגשי יעילה ספתפת, שרבים מהמתהליכים בה מבוססים על NLP, שנקראת שיטת "המסע", אני יודעת שמצבם של אנשים רבים עם דיכאון קליני מאובחן, השתפר מאוד בעזרת הטיפול בשיטה הזו.

מקווה שעזרתי,

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו