פקודות תת הכרתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פקודות תת הכרתיות
    mosheNLP
    14/06/2008

היי,
    שמי משה, אני חדש בפורום ומחודש בישראל (חזרתי לפני זמן מה משהות ממושכת בחו"ל).

עברתי את הכשרת ה-Practitioner שלי אצל ריצ'ארד בנדלר וג'ון לה ואל לפני שנתיים בערך ומאז די שמתי את הנושא בצד.
    במסגרת העבודה שלי, השתמשתי מדי פעם במה שלמדתי, בעיקר בסיטואציות עסקיות שהיו קשות עבורי.

עד לפני שבוע לא ידעתי שבכלל יש NLP בישראל ועכשיו ראיתי שלא רק שיש כמה מוסדות שמלמדים את זה בעברית, יש גם פורום בנושא.
    אשמח להיות חלק מהפורום ולהשתתף בדיונים.

כל הכבוד לכם על היוזמה
    משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פקודות תת הכרתיות

הוספת תגובה

• תשובה למשה

אילה אורי
    14/06/2008

היי משה,

טוב שאתה איתנו ותודה על הברכות. כמובן נשמח גם לראות את השתתפותך בפורום.

נכנסתי לאתר שהזכרת. אני אישית אינני מכירה את בעלי האתר ולא הצלחתי להגיע באתר לקישור להשתלמות שתיארת, אולי תוכל שוב לשלוח את הקישור הספציפי.

במסגרת הקורס שלמדתי לא הכרתי את הנושא של פקודות תת הכרתיות, אך כיוון שהתרגום לעברית שונה פעמים רבות מקורס לקורס, ייתכן שלמדתי את הנושא בשם אחר.

בכל אופן, אין ספק שה- NLP מתפתח בקצב מואץ, ושיש עוד נושאים רבים שאפשר ללמוד ולהוסיף לידע, ושמגיעים עם הזמן גם לישראל,כך שנשמח אם תיידע בפורום על קורסים וסדנאות מעניינים שאתה נתקל בהם.

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקודות מוטמעות

ladybug4nlp
    15/06/2008

embedded commands=

דוקא נושא חשוב ביותר ולא כל-כך לומדים אותן במסגרות אחרות
    אז בהצלחה
    ג'ודי אליאס
    מנחה לחיים טובים יותר
    NLP בשילוב דמיון מודרך
    EFT-TAT-BRAINGYM

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו