איך מתמודדים דרך nlp עם דיכאון וחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתמודדים דרך nlp עם דיכאון וחרדות
    טל
    30/09/2020

אני בת 47 ובדרך כלל בערב יש לי דיכאון או חרדות וזה מפריע מאוד. שמעתי על טיפול nlp אמרו לי שזה טיפול מצוין למקרה הזה הייתי שמחה לדעת איך דרך nlp אפשר להתמודד עם תופעות אלו?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התמודדות עם דיכאון או חרדות

אילה אורי
    30/09/2020

טל שלום,

בעזרת ה - NLP ניתן לחזק את הכוחות ומשאבי הנפש הפנימיים, וזה נעשה בטכניקות שונות, כמו למשל לדמיין ששואפים את הכוח המחזק או זה שאת רוצה לחזק, לדוגמא אומץ, מבלון קסם דמיוני או פרח קסום, ומאפשרים לכוח הזה להתפשט ולהיספג בכל תאי הגוף.

בעזרת ה NLP ניתן גם לדמיין את הדיכאון או החרדה כדמות או כצורה מסויימת, וליצור בהם שינוי דרך תפיסתם ע"י החושים (למשל שינוי בדמיון של הגודל, הצבע, המרחק ממך, הבהירות, עוצמת הקול ועוד), כך שיהיו פחות מאיימים, וכך להקטין את השפעתם התודעתית.

אם לדיכאון ולחרדות אצלך יש גם רקע של רגשות קשים שאולי הודחקו או לא עוּבּדו או בוטאו עד תומם (למשל כעס, זעם, עצב), אני יכולה להמליץ לך על טיפול בשיטת המסע, שקרובה מאוד בטכניקות שלה ל NLP, אבל שמה דגש רב יותר על הצד הרגשי, ועבור חלק מהאנשים גם מאפשרת חיבור לחלק הרוחני והמאמין בתוכם, שמאפשר להם להתחזק מול הכוחות הפנימיים שיוצרים את הדיכאון והחרדות.

מקווה שעזרתי ומאחלת לך הקלה ושמחה,

חג שמח וגמר חתימה טובה,
    אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתמודדים עם דיכאון וחרדות דרך nlp

א.ח.ת בדרך שלך
    01/10/2020

היי,
    ציינת שהחרדות והדיכאון מופיעים רק בערב. צריך לברר למה דווקא בערב, מה יש בערב שגורם לך לתחושות האלו. שיטת ה nlp היא אימון אישי וטיפול רגשי באמצעות שילוב של דימיון מודרך. המטרה של השיטה לגרום למוח לפרש אחרת ולהתייחס אחרת למחשבות שמעוררות את הרגשות וההתנהגויות שמתלוות לחרדה ודיכאון. זו שיטה מעולה, שווה לך לנסות, מקסימום תצליחי ❤

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו