מחפשת תרגיל מתוך nlp לשיפור מצב הרוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת תרגיל מתוך nlp לשיפור מצב הרוח
    דנה
    30/12/2020

בימים האחרונים אני מרגישה עייפה עם מצב רוח ירוד עקב מחלה אשמח לטיפ קטן מתוך nlp איך להתמודד עם מצב רוח רע. אני ממש מודה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ,תרגיל

טליה המאירי ישי
    30/12/2020

תסכלי בתמונות עם אהובייך, דמייני את החוויה הנפלאה שהייתה לכם באירוע, כשאת מדמיינת את החוויה הטובה, נעצי ידך ברגל הנגדית ליד הכותבת ועגני את התחושה הטובה.
    כל מחשבה שלילית המגיעה אליך זכרי שזו רק מחשבה, תמיד את יכולה להופכה למחשבה טובה.
    הניחי לעצמך גם לשהות ברגש למשך 10 דקות החכמה היא לצאת מהתחושה אחרי 10 דקות. ככל שתתני לרגש הקשה את המקום שלו כמו ילד הרוצה תשומת לב כך הוא ילך ויפחת.
    מעבר לכך אשמח להעביר לך תהליכי NLP לחיזוק המערכת החיסונית בזום.
    תודה ורק בריאות ::)
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדנה לגבי שיפור מצב הרוח

אילה אורי
    30/12/2020

היי דנה,

קודם כל מצב הרוח הירוד עשוי להיות אחד הסימפטומים של המחלה, וייתכן שמרגיע פשוט לדעת את זה.

ומעבר לכך אני ממליצה לך על תרגיל נשימה במלווה בדמיון מודרך -
    לשאול את עצמך לאילו משאבים או כוחות נפש את זקוקה לשיפור מצב הרוח - שמחה, סבלנות, אהבה עצמית, הומור, ביטחון, אמונה, או כל כוח פנימי אחר שהיית רוצה לחזק.

לאחר מכן דמייני שאת מקבלת מכוח עליון או מלאך/פיית קסם, צרור בלוני קסם, שכל אחד מהם מכיל את אחד הכוחות הפנימיים שאת זקוקה להם.

דמייני שאת שואפת מכל בלון לתוכך את הכוח שנמצא בו, ותוך כדי כך שאפי שאיפה פיזית עמוקה (אפשר גם כמה שאיפות מכל בלון.

זכרי שאלו בלוני קסם שלא מתרוקנים... 😊

לרוב אחרי התרגיל הזה,שנמשך מספר דקות,מרגישים הרבה יותר טוב פיזית ורגשית.

בהצלחה ובריאות שלמה במהרה,
    אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו