תקיעות בחיים ואיך להתחיל לממש את עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקיעות בחיים ואיך להתחיל לממש את עצמי
    ימית
    25/02/2021

יש לי תחביב מסוים שאהבתי לעשות,ובגלל שעברתי תקופה לא פשוטה בזמן האחרון אני מרגישה תקיעות במה שאהבתי לעשות. איך דרך nlp אפשר להתממש עוד פעם? אני מודה לך על המענה חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני אשמח למענה תודה רבה

ימית
    26/02/2021

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לימית לגבי מימוש עצמי

אילה אורי
    28/02/2021

היי ימית,

לדעתי יש כמה שלבים בהתבוננות פנימה בעזרת ה- NLP, שעלייך לעבור בדרך למימוש שאת מבקשת.

אני מאמינה שתקופות לא פשוטות, בין אם זה משבר אישי או משהו שהשפיע על כולם כמו הקורונה, לא מגיעות לחיינו במקרה, ויש להן תפקיד חשוב בצמיחה ובבניית האישיות שלנו.

ה- NLP יכול לסייע לך בכך שתתחילי בלהתחבר פנימה לעצמך כשאת בסביבה שקטה, רצוי בעיניים עצומות. דמייני את עצמך עוסקת בתחביב שאהבת. היזכרי במחשבות שלך תוך כדי העיסוק, שימי לב לרגשות ולתחושות שלך.

את יכולה להוסיף בדמיון או להיזכר גם במוסיקה נעימה שהאזנת לה תוך כדי, או שהיית רוצה להאזין לה. אפשר להוסיף גם ריח נעים שאת אוהבת, ומדמיינת שהוא נמצא באוויר בזמן שאת עוסקת בתחביב.

במידה שאת שמה לב למשהו שונה בהרגשתך בזמן ההדמיה הזאת, ייתכן שזו קריאה להתבונן עמוק יותר - מה חסר? מה ניתן לשנות - להוסיף משהו, להפחית משהו, לשנות את המיקום?

ואולי מה שצריך הוא לתת לעצמך עוד זמן או עוד הבנה, הקשבה, חיבוק לעצמך על התקופה שעברת, בידיעה שאת הולכת ומתאוששת ממנה, וכאשר הזמן יהיה נכון, התודעה שלך תכוון אותך לעסוק בתחביב שאהבת, או אולי בתחביב אחר?!

ניתן גם להזמין בדמיון מדריך רוחני פנימי, שהוא מישהו בעל תודעה גבוהה ואפילו על אנושית (למשל אדם חכם, מנהיג, דמות ספרותית או תנ"כית, מלאך ואפילו את אלוהים או כוח עליון אחר), על מנת לקבל ממנו/ה עצה להמשך דרכך.

מקווה שזה יעזור לך, ואשמח שתעדכני כאן בפורום בהמשך :)

שבוע נפלא, אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו