מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקיעות בחיים ואיך להתחיל לממש את עצמיימית25/02/2021
יש לי תחביב מסוים שאהבתי לעשות,ובגלל שעברתי תקופה לא פשוטה בזמן האחרון אני מרגישה תקיעות במה שאהבתי לעשות. איך דרך nlp אפשר להתממש עוד פעם? אני מודה לך על המענה חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח למענה תודה רבה
ימית26/02/2021חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לימית לגבי מימוש עצמי
אילה אורי28/02/2021היי ימית,
לדעתי יש כמה שלבים בהתבוננות פנימה בעזרת ה- NLP, שעלייך לעבור בדרך למימוש שאת מבקשת.
אני מאמינה שתקופות לא פשוטות, בין אם זה משבר אישי או משהו שהשפיע על כולם כמו הקורונה, לא מגיעות לחיינו במקרה, ויש להן תפקיד חשוב בצמיחה ובבניית האישיות שלנו.
ה- NLP יכול לסייע לך בכך שתתחילי בלהתחבר פנימה לעצמך כשאת בסביבה שקטה, רצוי בעיניים עצומות. דמייני את עצמך עוסקת בתחביב שאהבת. היזכרי במחשבות שלך תוך כדי העיסוק, שימי לב לרגשות ולתחושות שלך.
את יכולה להוסיף בדמיון או להיזכר גם במוסיקה נעימה שהאזנת לה תוך כדי, או שהיית רוצה להאזין לה. אפשר להוסיף גם ריח נעים שאת אוהבת, ומדמיינת שהוא נמצא באוויר בזמן שאת עוסקת בתחביב.
במידה שאת שמה לב למשהו שונה בהרגשתך בזמן ההדמיה הזאת, ייתכן שזו קריאה להתבונן עמוק יותר - מה חסר? מה ניתן לשנות - להוסיף משהו, להפחית משהו, לשנות את המיקום?
ואולי מה שצריך הוא לתת לעצמך עוד זמן או עוד הבנה, הקשבה, חיבוק לעצמך על התקופה שעברת, בידיעה שאת הולכת ומתאוששת ממנה, וכאשר הזמן יהיה נכון, התודעה שלך תכוון אותך לעסוק בתחביב שאהבת, או אולי בתחביב אחר?!
ניתן גם להזמין בדמיון מדריך רוחני פנימי, שהוא מישהו בעל תודעה גבוהה ואפילו על אנושית (למשל אדם חכם, מנהיג, דמות ספרותית או תנ"כית, מלאך ואפילו את אלוהים או כוח עליון אחר), על מנת לקבל ממנו/ה עצה להמשך דרכך.
מקווה שזה יעזור לך, ואשמח שתעדכני כאן בפורום בהמשך :)
שבוע נפלא, אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)