כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    יניב
    18/06/2008

שלום , הנני בן 24.

יש מספר דברים שהייתי רוצה לעבוד עליהם בחיי ובהתנהגות שלי :

אני סובל מסוג של פחד במה, בעיקר לחץ כאשר אני תחת בחינה של עיניים אחרות. (למשל ריאיון עבודה,הרצאה וכ'ו)

בנוסף אני בהרבה מצבים מאד לא רגוע, לחוץ,עצבני, מה שפוגם לי בבריאות.

בנוסף כרגע אין לי בת זוג, ואני שם לב שבהרבה מצבים יש לי חשש לגשת או להתחיל עם בחורות.

אני חושש שאולי כל הבעיות שלי נובעות מבעיה אחת שאפשר להגיד שהיא סוג של "פסימיות" , אבל אני לא יודע ממש להגדיר את זה.

השאלה האם NLP יכול לעזור לי פה ? (אני יודע שעובדים בנלפ על מטרה אחת עיקרית,אבל פה יש לי הרבה בעיות, כך שאני לא יודע אם זה אפשרי)

גם כן יש לי בעיה בלדמיין דברים , אני למשל מתקשה אפילו לדמיין את עצמי או אנשים קרובים לי. זה יכול לפגום באפשרות שלי לקבל טיפול ?

תודה רבה רבה על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• תשובה ליניב

אילה אורי
    18/06/2008

יניב שלום,

קודם כל לגבי נושא המטרה:

אכן מציבים מטרה מסויימת בתחילת התהליך, בדרך כלל זה יהיה הנושא שהכי "בוער" לך, ולרוב כאשר משיגים את אותה מטרה מגלים שהרבה בעיות נפתרו בדרך, כיוון שבמידה רבה הנושאים המטרידים נובעים מאותו מקור, בדיוק כפי שכתבת בשאלתך.
    בעזרת מנחה שישקף את דבריך ויוביל את השיחה, תוכל אולי להגדיר לעצמך את הדברים ביתר קלות.
    יחד עם זאת, במידה שאחרי תהליך של מספר פגישות תרגיש שאתה רוצה להגדיר מטרה שונה, גם את זה ניתן לעשות.

לפיכך, אני בהחלט מאמינה ש- NLP יכול לעזור לך בנושאים שתיארת.

לגבי הקושי לדמיין, לרוב כאשר נמצאים בהרפיה, אפילו קלה, תוך כדי תהליך ההנחייה, קל יותר לדמיין. אצל כ- 40% מהאנשים החוש הדומיננטי הוא תחישה (שילוב של מגע ותחושה), ואז קל יותר לדמיין תחושות מאשר תמונות, אך בתשובה לשאלתך, לא נראה לי כרגע שמה שאתה מתאר יפריע לקבלת הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יניב

דנה
    26/06/2008

יניב שלום, שמי מיטל אני מורה ל NLP בהסמכה בין לאומית ומאמנת אישית ,אני קוראת את מה שאתה רושם ומבינה שיש לך חששות , הרבה אנשים לא יודעים להגדיר במדויק מה שהם מרגישים לשאלתך: אני מאמינה שיש הרבה דברים שיכולים לעזור לך והעיקר שתתחיל, ברגע שמתחילים לעבוד על דבר מסוים יש כוח שמתחיל לשנות את שאר הדברים... יכול להיות שהמקור של כל הבעיות הוא בעצם דבר מאוד ספציפי, לכן זה אפשרי. כל אדם קולט את העולם בחוש עיקרי אתה לא חייב לדמיין כדי לקבל טיפול. אני מאחלת לך למצוא את המסלול ולעלות על הבמה מיטל פולג אני אשמח לענות לשאלות נוספות בהצלחה www.mpnlp.com

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו