מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותיניב18/06/2008
שלום , הנני בן 24.
יש מספר דברים שהייתי רוצה לעבוד עליהם בחיי ובהתנהגות שלי :
אני סובל מסוג של פחד במה, בעיקר לחץ כאשר אני תחת בחינה של עיניים אחרות. (למשל ריאיון עבודה,הרצאה וכ'ו)
בנוסף אני בהרבה מצבים מאד לא רגוע, לחוץ,עצבני, מה שפוגם לי בבריאות.
בנוסף כרגע אין לי בת זוג, ואני שם לב שבהרבה מצבים יש לי חשש לגשת או להתחיל עם בחורות.
אני חושש שאולי כל הבעיות שלי נובעות מבעיה אחת שאפשר להגיד שהיא סוג של "פסימיות" , אבל אני לא יודע ממש להגדיר את זה.
השאלה האם NLP יכול לעזור לי פה ? (אני יודע שעובדים בנלפ על מטרה אחת עיקרית,אבל פה יש לי הרבה בעיות, כך שאני לא יודע אם זה אפשרי)
גם כן יש לי בעיה בלדמיין דברים , אני למשל מתקשה אפילו לדמיין את עצמי או אנשים קרובים לי. זה יכול לפגום באפשרות שלי לקבל טיפול ?
תודה רבה רבה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליניב
אילה אורי18/06/2008יניב שלום,
קודם כל לגבי נושא המטרה:
אכן מציבים מטרה מסויימת בתחילת התהליך, בדרך כלל זה יהיה הנושא שהכי "בוער" לך, ולרוב כאשר משיגים את אותה מטרה מגלים שהרבה בעיות נפתרו בדרך, כיוון שבמידה רבה הנושאים המטרידים נובעים מאותו מקור, בדיוק כפי שכתבת בשאלתך.
בעזרת מנחה שישקף את דבריך ויוביל את השיחה, תוכל אולי להגדיר לעצמך את הדברים ביתר קלות.
יחד עם זאת, במידה שאחרי תהליך של מספר פגישות תרגיש שאתה רוצה להגדיר מטרה שונה, גם את זה ניתן לעשות.
לפיכך, אני בהחלט מאמינה ש- NLP יכול לעזור לך בנושאים שתיארת.
לגבי הקושי לדמיין, לרוב כאשר נמצאים בהרפיה, אפילו קלה, תוך כדי תהליך ההנחייה, קל יותר לדמיין. אצל כ- 40% מהאנשים החוש הדומיננטי הוא תחישה (שילוב של מגע ותחושה), ואז קל יותר לדמיין תחושות מאשר תמונות, אך בתשובה לשאלתך, לא נראה לי כרגע שמה שאתה מתאר יפריע לקבלת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יניב
דנה26/06/2008יניב שלום, שמי מיטל אני מורה ל NLP בהסמכה בין לאומית ומאמנת אישית ,אני קוראת את מה שאתה רושם ומבינה שיש לך חששות , הרבה אנשים לא יודעים להגדיר במדויק מה שהם מרגישים לשאלתך: אני מאמינה שיש הרבה דברים שיכולים לעזור לך והעיקר שתתחיל, ברגע שמתחילים לעבוד על דבר מסוים יש כוח שמתחיל לשנות את שאר הדברים... יכול להיות שהמקור של כל הבעיות הוא בעצם דבר מאוד ספציפי, לכן זה אפשרי. כל אדם קולט את העולם בחוש עיקרי אתה לא חייב לדמיין כדי לקבל טיפול. אני מאחלת לך למצוא את המסלול ולעלות על הבמה מיטל פולג אני אשמח לענות לשאלות נוספות בהצלחה www.mpnlp.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)