טיפול בילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בילדים
    יניב
    31/07/2008

אני בן 16 ואני מחפש עזרה בשביל אחי הקטן. הוא בכיתה ד ויש לו בעיה שהוא מתעצבן נורא מהר על אנשים ומקלל אותם. למשל לפעמים כשאחותי (שגדולה ממנו) מדברת איתו הוא אומר לה "סתמי תפה ישמנה" הוא נעלב ממש מהר ומעליב אחרים עוד יותר מהר. לאחרונה זה ממש מפריע לו בבית הספר ובחוגים. בנוסף לזה יש לו ADD אבל לא נראה לי שזה קשור. ההורים שלי רוצים לקחת אותו לטיפול בשיטת דיווידס. ובגלל שלא שמעתי על שיטת דייודיס ואני לא סומך עליהם. וגם בגלל הניסיון החיובי שיש לי עם NLP המלצתי להם לחקות קצת. אני מחפש הפניות והמלצות למטפלים/מטפלות טובים בNLP עם ניסיון בטיפול בילדים. שידעו לטפל בבעיה הזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בילדים

הוספת תגובה

• יניב

ענת פלדמן
    31/07/2008

מאיזה איזור אתם בארץ? ועוד דבר: האם אחיך מוכן ללכת לטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליניב

אילה אורי
    01/08/2008

יניב שלום,

נשמע מדבריך שאתה מאוד אחראי, וגם במקרה זה אתה לוקח את האחריות על עצמך למצוא עבור אחיך את הטיפול הטוב ביותר.

אני מניחה שהבעיה מורכבת וכוללת גם את היחסים המשפחתיים וגם את היחסים בבית הספר ועם החברים.
    נשאלת השאלה האם הוריך מקבלים את עצתך להמתין ולחפש פיתרון אחר מזה שהציעו? והאם המטפל שתציע להם יהיה מקובל עליהם והם יסכימו לנסות אותו או אותה במקום את השיטה שבה בחרו?

לי נשמע שאולי במקרה זה דווקא יהיה צורך בטיפול משפחתי, שיכלול לפחות את ההורים גם אם לא את כל בני המשפחה.
    במקרה שתבחרו בטיפול משפחתי, אינני מכירה מטפל או מטפלת שעובדים בשיטת NLP עם כל המשפחה (אלא לרוב הטיפול הוא פרטני), אך ממה שאני כן מכירה,אני ממליצה לכם להתייעץ ב"מכון אדלר" בהרצליה, המקיים לא רק טיפולים אלא גם "בית ספר להורים" (קבוצות ההורים מתקיימות במקומות שונים בארץ).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו