שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אור
    05/08/2008

ייתכן ששאלתי תשמע אוילית , אולם אני מוטרדת מזה זמן רב . כמעט כל מה שאני מדמיינת החל שנושאים חשובים וכלה בזוטות הדברים תמיד קורים הפוך ממה שדימיינתי . אני משוכנעת בזה לחלוטין זה קרה כפי שציינתי גם בדברים בעלי חשיבות נמוכה . איך אני נמנעת מכך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לאור

אילה אורי
    06/08/2008

אור שלום רב,

האם כל הדברים שקורים הפוך ממה שאת מדמיינת תלויים בך? במידה שלא, הרי שאין לך למעשה שליטה על ההתרחשות.

אשמח לקבל יותר פרטים ודוגמאות לדברים שקורים הפוך ממה שדמיינת כדי להתייחס יותר ספציפית.

ייתכן שיש לך אמונה שאם תדמייני איך משהו מתרחש בצורה מסויימת הוא אכן יקרה כך.

הדמיון המודרך נועד לכוון אותנו למטרתנו כך שנחוש ממוקדים יותר, בעלי עוצמה וביטחון, ואז יש לנו סיכוי רב יותר להשיג את מטרתנו.
    עדיין בדברים שלא תלויים בנו קיימות המון אפשרויות להתרחשות, והשאלה המהותית היא איזו משמעות אנו מייחסים לכך, ואיך אנו מוצאים אפשרות נוספת לפירוש המצב ולפעולה גם כאשר הדברים התרחשו הפוך ממה שציפינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו