נדודי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה
    חן
    10/08/2008

אני סובלת מקשיי הירדמות ונדודי שינה, האם תרגול nlp יכול לעזור לי? האם דימיון מודרך יכול לעזור יותר וכיצד יש לעשות זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדודי שינה

הוספת תגובה

• תשובה לחן

אילה אורי
    11/08/2008

חן שלום רב,

גם תירגול nlp יכול לעזור במקרה זה, אך בטכניקות מסויימות שצריך לתרגל עם מנחה ולא ניתן להסביר בפורום.

לכן אני מסכימה שדמיון מודרך הוא גם זמין יותר ויוכל לעזור גם ללא מנחה אם תקשיבי לדיסק או לשידורי דמיון מודרך בטלוויזיה כשאת שוכבת בנוחות במיטתך, שומעת את הדיסק או השידור בווליום נעים ולא חזק מדי, בחושך או באור נמוך, בשעות הלילה. ההרפיה בדרך כלל מאוד עוזרת למוח להיכנס למצב של עירנות מופחתת, מצב שמקדים שינה (גלי אלפא) שממנו הדרך לשינה היא קצרה וטבעית.

לאחר שתשמעי הרפייה מסויימת מספר פעמים, כבר תוכלי ליישם אותה בדמיונך גם ללא העזרה החיצונית, למרות שאנשים רבים, גם כאה שמיומנים בתחום, עדיין מעדיפים את המוסיקה המרגיעה והקול החיצוני המדבר אליהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו