שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ניסים
    20/08/2008

שלום רב, אני חש מאויים מאוד על ידי הבוס שלי. האם דימיון מודרך יכול ללמד אותי לחוש יותר בנוח בקרבתו ולהפחית את החרדה שלי ממנו? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לניסים

אילה אורי
    20/08/2008

ניסים שלום רב,

בעזרת דמיון מודרך ו- nlp תוכל להתמודד עם הבעיה ולהיות מסוגל ליצור לעצמך סביבה ותחושה בטוחה יותר, שתאפשר לך תקשורת זורמת יותר והרגשה משוחררת יותר.

בדרך כלל כאשר אנו חשים חרדה במחיצת מישהו או בנסיבות מסויימות, אנו מתנהגים באופן "קפוא" ולא טבעי, יכולת התקשורת שלנו פחותה, ואני מניחה שהיית רוצה שתגובותיך יהו נינוחות יותר ויכולת התקשורת שלך איתו תהיה קלה יותר.

בעזרת טכניקות יעילות מאוד של דמיון מודרך ו- nlp ניתן קודם כל ללמוד ליצור הרחקה רגשית מסויימת שתאפשר לך בראש וראשונה לתפקד באופן יעיל יותר ב"זמן אמת", להתכונן מראש למצבים אפשריים ועוד.

בשלב הבא ניתן לבדוק עם עצמך על איזה רקע מתפתחת התגובה הרגשית שאתה מתאר, כלומר מה במעשיו, בדבריו או בנוכחותו של הבוס גורם לך להרגיש כך, ובסופו של התהליך תוכל להגיע לגמישות וויסות של מחשבותיך (כולל הפירושים שאתה נותן לסיטואציות), רגשותיך (ותחושותיך, כולל תחושת החרדה שאולי כעת מלווה בסימפטומים גופניים כמו רעד, הזעה ועוד) והתנהגותך.

מקווה שעזרתי

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו