רוגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוגע
    טל
    25/09/2008

ניסיתי ספורט, מדיטציה, חופשה ואין לי מרגוע. האם השיטה יכולה לעזור? נראה לי שהבעיה שלי רצינית.. לפעמים מרוב לחץ כואב לי הראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוגע

הוספת תגובה

• תשובה לטל

אילה אורי
    29/09/2008

היי טל,

אוי, כמה שאני מכירה את הבעיה, כמה סבלתי ממנה, וכמה אני שמחה שרכשתי את הכלים להתמודד איתה.

אני מאמינה שה- NLP מאוד יכול לעזור, וזאת אני אומרת גם כמנחה וגם מנסיוני האישי, כלומר על עצמי.
    השיטות שתיארת נותנות אמנם פיתרון בטווח הקצר, אך אם לא מתמידים בהן הן לא יעילות לאורך זמן, ולרוב מי שרגיל להיות בלחץ זמן מוותר קודם כל על החופשה, אח"כ על המדיטציה, ואח"כ גם על הספורט, הלא כן?!... כי צריך לחסוך זמן...

מה שעושה ה- NLP הוא עבודת עומק, שבעזרתה את בוחנת ומגלה מה מניע אותך, איך נוצרו אצלך דפוסי החשיבה, הרגש וההתנהגות, אילו ערכים חשובים לך ואיך הם מתבטאים (ואולי תגלי שקיימות דרכים יעילות יותר עבורך להשיג את אותו ערך), אילו אמונות מודעות ולא מודעות גורמות לך להתנהג, לחשוב ולהרגיש כפי שאת מתנהגת, חושבת ומרגישה, ועוד.

ב- NLP קיימות טכניקות יעילות לשינוי הרגלים ולרכישת התנהגויות חדשות, כל זאת דרך תקשורת עם תת המודע, כך שההשפעה נרכשת ונשמרת לאורך זמן ואפילו לתמיד.

מאחלת לך מכל הלב שנה טובה והרבה יותר רגועה

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו