תקשור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקשור
    אחת
    09/11/2008

האם NLP ותקשור זה אותו דבר? הציעו לי ללכת למתקשרת כדי לבדוק הפרעת קשבה וריכוז שיש לבת שלי ואני מתלבטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקשור

הוספת תגובה

• תשובה בנושא תקשור

אילה אורי
    09/11/2008

NLP ותקשור זה לא אותו הדבר. בתקשור המדיום, או המתקשר/ת, מקבל/ת מסרים מישויות שניתן להגדיר אותן כמדריכים רוחניים, המוסרים דרך המתקשר/ת מסרים שעשויים להועיל לאדם.

NLP היא שיטה המאפשרת לאדם ליצור שינויים בחייו בתחומים שחשוב לו ליצור בהם שינוי, תוך תקשורת שהוא עצמו יוצר עם תת המודע שלו, ולמעשה את המסרים וההכוונה הוא מקבל מתוך עצמו.

אחת מהנחות היסוד של ה- NLP היא שלכל אחד מאיתנו יש את כל היכולות והמשאבים הפנימיים על מנת להגיע למטרותיו (את המטרה האדם מציב לעצמו, לרוב בעזרת מנחה, אך המטרה היא של האדם עצמו).

ה- NLP היא שיטה המאפשרת לאדם לקבל תובנות לגבי דפוסי החשיבה, ההתנהגות והרגש שלו, ומאפשרת גמישות ויצירת שינוי בדפוסי חשיבה והתנהגות שאינם משרתים היטב את האדם.

ניתן להגדיר את העבודה בעזרת NLP כתהליך לשינוי, בעוד שתקשור, גם אם הוא מצביע על הבעיה ועל סוג הפתרון המתאים, הוא במרבית המקרים חד פעמי ואינו תהליכי, למרות שתוך כדי עבודת השינוי בשיטה זו או אחרת ניתן לקבל גם תקשורים.

אולי נוכל לעזור לך יותר אם תשתפי אותנו בהתלבטות ומה המחשבות שיש לך בהקשר זה.

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו