מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- NLP ודיכאוןאור25/01/2009
האם טיפול ב - NLP יכול לעזור לדיכאון בינוני .... האם יש הצלחות.... האם יש מטפלים מסויימים שמתמחים בסוג כזה של טיפול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון ו NLP
זהבית טוב25/01/2009שלום אור
התשובה היא כן - NLP יכול לעזור בשינוי מצבי דיכאון שונים.
אין התמחות מסויימת ב NLP למצבי דיכאון -
ומנחה ה NLP , יתאים את ההליכים לפי מה שהמונחה יתאר לו.
האם היתה הבחנה של "דיכאון בינוני" ע"י רופא או שזו תחושתך?
ואם כן האם לוקח/ת תרופות?
במידה ונוטלים תרופות - יש ליידע את המטפל/המנחה.
המשך יום טוב :)
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אור29/01/2009תודה על התשובה 1. לא איני לוקחת תרופות, אני הולכת לפסיכולוגית שעד כה לדעתי החמירה את מצבי. 2. ההערכה לגבי רמת הדיכאון היא שלי . אני מצד אחת עובדת כרגיל בתפקיד שדורש יכולת קוגניטיבית גבוהה, מטפלת ב3 ילדים (אם כי ברמה בסיסית) ומנסה ליזום פעילויות (כגון חוגים) מצד שני התחושה היא מאוד קשה, מעיקה ואינה עוזבת אף דקה משעות היום. האם ניתן לטפל ב NLP גם כאשר אין סיבה שאני מודעת לה לדיכאון. האם אין צורך שאברר תחילה את סיבת הדיכאון ? תודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאור
זהבית טוב30/01/2009שלום אור
מדבריך אכן עולה תחושת המועקה והקושי
ויחד עם זה אפשר לחוש יכולות ומשאבים
שקיימים אצלך.
-
לגבי התרופות:
בד"כ התרופות הניתנות
למצבי דיכאון - גורמות ל"השטחת" הרגשות
ולכן טיפול ה NLP עלול להיות
פחות יעיל
וממושך יותר.
כך שכמובן שזה עדיף - שלא לוקחים.
-
אין צורך לברר את סיבת הדיכאון
וזה לא משנה לטיפול ה NLP .
-
אם יש עוד שאלות
אשמח לענות
-
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)