זוגיות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות..
    דינה
    13/03/2009

שלום, ברצוני לברר איך בעזרת דמיון מודרך אני משיגה זוגיות ואהבה לחיים שלי,בידיעה שהיום אני בת 27 ורק היום אני באמת מוכנה לזה כל כולי, האם זה דרך אמירה ומנטרות שאני רוצה ומאחלת לעצמי? ,אני חוזרת עליהם תוך כדי שהגוף רגוע ורפוי ?איך עושים את זה בצורה מדוייקת ומוצלחת, אני מאד רוצה ומאד חסרה לי אהבה בחיים ,ומאמינה שזו דרך שאני אצליח איתה. אשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות..

הוספת תגובה

• תשובה לדינה

אילה אורי
    15/03/2009

דינה שלום רב,

הדרך שהצעת בהחלט יכולה לעזור.

אם את מרגישה שאת אכן מוכנה כל כולך לזוגיות, הרי שהאמירות והמנטרות בהחלט יכולות לעזור לתת המודע להביא אותך בדרך הקצרה ביותר למימוש מטרתך.
    הדרך המדוייקת והמוצלחת ביותר עבורך היא... הדרך שלך! הדרך בה תבחרי לנסח את מה שאת רוצה, כשחשוב להקפיד שהניסוח יהיה חיובי. חיזרי על כך כמה פעמים שמתאים לך מבלי להגזים, העוצמה לא בהכרח גוברת ככל שמרבים באמירות ובמנטרות.

מה שעוד יכול לעזור הוא לדמיין את עצמך בעתיד, כשיש לך זוגיות, עם כל החושים - הצבעים, הצלילים, הריחות. ממש לקבע בתת המודע תמונה מיטבית של העתיד הרצוי לך..
    בדקי גם אם אינך חשה התנגדות פנימית או התנגדות במקום כלשהו בגופך, ואם משהו בתמונה מעורר התנגדות, כדאי לבדוק מה עומד מאחורי ההתנגדות ואולי לשנות את הדרוש שינוי.

במידה שתנסי לעשות זאת תקופה מסויימת ותתעורר בך התנגדות מהותית יותר לעצם האמירה או המנטרה, כדאי לבדוק שכל אמונותייך בנושא זוגיות בכלל ואמונותייך לגבי עצמך בזוגיות משרתות אותך גם כן בצורה המיטבית, וזאת ניתן לעשות בתהליך קצר וממוקד.

המון המון בהצלחה!!!

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו