מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיות..דינה13/03/2009
שלום, ברצוני לברר איך בעזרת דמיון מודרך אני משיגה זוגיות ואהבה לחיים שלי,בידיעה שהיום אני בת 27 ורק היום אני באמת מוכנה לזה כל כולי, האם זה דרך אמירה ומנטרות שאני רוצה ומאחלת לעצמי? ,אני חוזרת עליהם תוך כדי שהגוף רגוע ורפוי ?איך עושים את זה בצורה מדוייקת ומוצלחת, אני מאד רוצה ומאד חסרה לי אהבה בחיים ,ומאמינה שזו דרך שאני אצליח איתה. אשמח לעזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדינה
אילה אורי15/03/2009דינה שלום רב,
הדרך שהצעת בהחלט יכולה לעזור.
אם את מרגישה שאת אכן מוכנה כל כולך לזוגיות, הרי שהאמירות והמנטרות בהחלט יכולות לעזור לתת המודע להביא אותך בדרך הקצרה ביותר למימוש מטרתך.
הדרך המדוייקת והמוצלחת ביותר עבורך היא... הדרך שלך! הדרך בה תבחרי לנסח את מה שאת רוצה, כשחשוב להקפיד שהניסוח יהיה חיובי. חיזרי על כך כמה פעמים שמתאים לך מבלי להגזים, העוצמה לא בהכרח גוברת ככל שמרבים באמירות ובמנטרות.
מה שעוד יכול לעזור הוא לדמיין את עצמך בעתיד, כשיש לך זוגיות, עם כל החושים - הצבעים, הצלילים, הריחות. ממש לקבע בתת המודע תמונה מיטבית של העתיד הרצוי לך..
בדקי גם אם אינך חשה התנגדות פנימית או התנגדות במקום כלשהו בגופך, ואם משהו בתמונה מעורר התנגדות, כדאי לבדוק מה עומד מאחורי ההתנגדות ואולי לשנות את הדרוש שינוי.
במידה שתנסי לעשות זאת תקופה מסויימת ותתעורר בך התנגדות מהותית יותר לעצם האמירה או המנטרה, כדאי לבדוק שכל אמונותייך בנושא זוגיות בכלל ואמונותייך לגבי עצמך בזוגיות משרתות אותך גם כן בצורה המיטבית, וזאת ניתן לעשות בתהליך קצר וממוקד.
המון המון בהצלחה!!!
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)