זוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    רון
    30/03/2009

שלום,
    רציתי לשאול עם בעזרת דימיון מודרך, אפשר למגנט לחיי אדם ספציפי,
    שאני רואה את עצמי בזוגיות איתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

• תשובה לרון

אילה אורי
    31/03/2009

רון שלום רב,

דמיון מודרך ו- nlp כפי שאני מכירה אותם נועדו לעבוד על החלק שבשליטת האדם שרוצה לעבור את השינוי, ולא במטרה להשפיע על אנשים אחרים.
    גם אני מכירה את "הסוד" ואת הרעיון שאם אתה ממקד את כוונותיך ומחשבותיך במשהו מסויים, היקום ייענה לרצונך. יחד עם זאת, הרעיון כפי שאני מבינה אותו, הוא שאם אתה ממקד את מחשבותיך בזוגיות, הסבירות שתמצא זוגיות היא גבוהה, לאו דווקא עם בן/בת זוג ספציפי/ת. בסרט אמנם מוצגים מקרים של אנשים שהשיגו את בית החלומות, מכונית החלומות וכו', אך זה שונה לדעתי, כי כאן מדובר ברכוש שניתן לקנות בכסף, בעוד שכאשר אנו מנסים "להשיג" אדם אחר, הרי שלא מדובר בחפץ הניתן לרכישה,אלא באדם שיש לו דעות, מחשבות, רצונות ורגשות.

נשאלת השאלה- האם אתה בקשר עם אותו אדם? האם אותו אדםיודע/ת על כוונותיך, ואם כן - האם הוא/היא מעוניין/ת בזוגיות איתך? אם התשובה היא כן - קדימה לדרך, אין צורך בדמיון מודרך, המציאות כבר נוצרה...

אם אתה בקשר עם אותו אדם ואינך מסוגל ליידע אותו/ה על כוונותיך - מה מונע זאת ממך?אם ההימנעות היא בגלל ביישנות או חוסר ביטחון, קיימת אפשרות לשנות זאת.

אם אותו אדם יודע/ת על רצונך ועדיין אינו מעוניין/ת, כדאי שתשאל את עצמך מהיכן נובע הצורך לשנות את דעתו/ה?

כך שמתוך מה שכתבתי, נראה שיש מקום לבדיקה עצמית של הרגשות המתעוררים אצלך בהקשר לאותו אדם (וזה דרך אגב נכון תמיד ולגבי כל אחד, אני לא כותבת את זה חלילה כהטפה, אלא גם כלפי עצמי, כשמישהו אחר מעורר בי רגש מסויים, חיובי או שלילי, תמיד אגיד לעצמי לבדוק קודם כל עם עצמי איך ומדוע אדם זה מצליח לעורר בי רגש כזה, וזה יכול להיות כל רגש, החל מאהבה ושמחה וכלה בתסכול, קנאה או כעס).

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילה שלום, תודה רבה על האור ששפכת

רון
    01/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו