מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיותרון30/03/2009
שלום,
רציתי לשאול עם בעזרת דימיון מודרך, אפשר למגנט לחיי אדם ספציפי,
שאני רואה את עצמי בזוגיות איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרון
אילה אורי31/03/2009רון שלום רב,
דמיון מודרך ו- nlp כפי שאני מכירה אותם נועדו לעבוד על החלק שבשליטת האדם שרוצה לעבור את השינוי, ולא במטרה להשפיע על אנשים אחרים.
גם אני מכירה את "הסוד" ואת הרעיון שאם אתה ממקד את כוונותיך ומחשבותיך במשהו מסויים, היקום ייענה לרצונך. יחד עם זאת, הרעיון כפי שאני מבינה אותו, הוא שאם אתה ממקד את מחשבותיך בזוגיות, הסבירות שתמצא זוגיות היא גבוהה, לאו דווקא עם בן/בת זוג ספציפי/ת. בסרט אמנם מוצגים מקרים של אנשים שהשיגו את בית החלומות, מכונית החלומות וכו', אך זה שונה לדעתי, כי כאן מדובר ברכוש שניתן לקנות בכסף, בעוד שכאשר אנו מנסים "להשיג" אדם אחר, הרי שלא מדובר בחפץ הניתן לרכישה,אלא באדם שיש לו דעות, מחשבות, רצונות ורגשות.
נשאלת השאלה- האם אתה בקשר עם אותו אדם? האם אותו אדםיודע/ת על כוונותיך, ואם כן - האם הוא/היא מעוניין/ת בזוגיות איתך? אם התשובה היא כן - קדימה לדרך, אין צורך בדמיון מודרך, המציאות כבר נוצרה...
אם אתה בקשר עם אותו אדם ואינך מסוגל ליידע אותו/ה על כוונותיך - מה מונע זאת ממך?אם ההימנעות היא בגלל ביישנות או חוסר ביטחון, קיימת אפשרות לשנות זאת.
אם אותו אדם יודע/ת על רצונך ועדיין אינו מעוניין/ת, כדאי שתשאל את עצמך מהיכן נובע הצורך לשנות את דעתו/ה?
כך שמתוך מה שכתבתי, נראה שיש מקום לבדיקה עצמית של הרגשות המתעוררים אצלך בהקשר לאותו אדם (וזה דרך אגב נכון תמיד ולגבי כל אחד, אני לא כותבת את זה חלילה כהטפה, אלא גם כלפי עצמי, כשמישהו אחר מעורר בי רגש מסויים, חיובי או שלילי, תמיד אגיד לעצמי לבדוק קודם כל עם עצמי איך ומדוע אדם זה מצליח לעורר בי רגש כזה, וזה יכול להיות כל רגש, החל מאהבה ושמחה וכלה בתסכול, קנאה או כעס).
בברכה, אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילה שלום, תודה רבה על האור ששפכת
רון01/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)