מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בחרדותמיכל30/04/2009
שלום
אני סובלת כניראה מחרדה כל שהיא שבמקרים מסויים ממש משתקת אותי פיזית (נכנסת לפניקה)
במעבר בכביש כשישנן מכוניות ואותה הרגשה גם מעבר בין אנשים שנימצאים בשני צדדים,
והכי מטריד ומעצבן זה כשאני מנסה לנהוג יש קטעים שגורמים לי להיכנס לפניקה וזה כבר סכנת חיים ולכן אני ממעיטה לנהוג, אני לא אוהבת את ההרגשה הזאת זה תוקע אותי בחיים ולא נותן לי מרחב להתפתח ממש לא משרת אותי ההיתי בטיפול פסיכולוגי עזר לדקה וחצי והתייאשתי, הייתי בטיפול קנסיולוגי ועדיין לא מוכנה לגמרי לשחרר את הפחד שקיים שם.
מחפשת טיפול שיעזור לי לעבד את זה באזור הדרום: גן יבנה או אשדוד.
תודה מראש
מיכל חכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכל
אילה אורי30/04/2009מיכל שלום,
החרדה שאותה את מתארת נשמעת לי כמו פוביה - phobia, שהיא פחד לא בהכרח הגיוני או רציונלי ולרוב היא מלווה בתופעות גופניות- פיזיות כמו שיתוק, הזעה, רעד ועוד. רק לשם ההסבר, הפוביות הידועות ביותר הן ממקומות סגורים (קלאוסטרופוביה), ממקומות פתוחים (אגורפוביה), מבעלי חיים כמו עכבישים (ארכנופוביה), נחשים ועוד.
ב- nlp ובשיטת "המסע" קיימות טכניקות יעילות מאוד לריפוי פוביות/פחדים בזמן קצר ביותר.
אשמח לתת לך פרטים על מטפלות שנמצאות יחסית קרוב אלייך, לא ממש באיזור שציינת, אך אני מכירה כמה שנמצאות באיזור נצר סירני- רחובות- נען- באר שבע ואשמח להפנות אותך.
תוכלי להתקשר אליי לקבלת הפרטים- 054-2001040.
ייתכן שזהבית מכירה מטפל/ת קרוב יותר לאיזור שלך.
בברכה,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בחרדות
זהבית טוב30/04/2009שלום לך מיכל
בהמשך למה שאילה כתבה,
ישנם 2 מטפלים בסביבה שציינת
שיוכלו לעזור . (יבנה/באר יעקב - שניהם מאוד קרובים לכביש 431)
אשמח לתת טלפונים או מיילים שלהם.
את יכולה ליצור איתי קשר
0523-284262
בטלפון או SMS
או דרך המיייל [email protected]
המשך ערב טוב
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתכן
מיכל03/05/2009תודה מצאתי מטפלת בגן יבנה משהו הפנה אותי אליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)