טיפול בחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בחרדות
    מיכל
    30/04/2009

שלום
    אני סובלת כניראה מחרדה כל שהיא שבמקרים מסויים ממש משתקת אותי פיזית (נכנסת לפניקה)
    במעבר בכביש כשישנן מכוניות ואותה הרגשה גם מעבר בין אנשים שנימצאים בשני צדדים,
    והכי מטריד ומעצבן זה כשאני מנסה לנהוג יש קטעים שגורמים לי להיכנס לפניקה וזה כבר סכנת חיים ולכן אני ממעיטה לנהוג, אני לא אוהבת את ההרגשה הזאת זה תוקע אותי בחיים ולא נותן לי מרחב להתפתח ממש לא משרת אותי ההיתי בטיפול פסיכולוגי עזר לדקה וחצי והתייאשתי, הייתי בטיפול קנסיולוגי ועדיין לא מוכנה לגמרי לשחרר את הפחד שקיים שם.

מחפשת טיפול שיעזור לי לעבד את זה באזור הדרום: גן יבנה או אשדוד.

תודה מראש
    מיכל חכים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בחרדות

הוספת תגובה

• תשובה למיכל

אילה אורי
    30/04/2009

מיכל שלום,

החרדה שאותה את מתארת נשמעת לי כמו פוביה - phobia, שהיא פחד לא בהכרח הגיוני או רציונלי ולרוב היא מלווה בתופעות גופניות- פיזיות כמו שיתוק, הזעה, רעד ועוד. רק לשם ההסבר, הפוביות הידועות ביותר הן ממקומות סגורים (קלאוסטרופוביה), ממקומות פתוחים (אגורפוביה), מבעלי חיים כמו עכבישים (ארכנופוביה), נחשים ועוד.

ב- nlp ובשיטת "המסע" קיימות טכניקות יעילות מאוד לריפוי פוביות/פחדים בזמן קצר ביותר.

אשמח לתת לך פרטים על מטפלות שנמצאות יחסית קרוב אלייך, לא ממש באיזור שציינת, אך אני מכירה כמה שנמצאות באיזור נצר סירני- רחובות- נען- באר שבע ואשמח להפנות אותך.

תוכלי להתקשר אליי לקבלת הפרטים- 054-2001040.

ייתכן שזהבית מכירה מטפל/ת קרוב יותר לאיזור שלך.

בברכה,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בחרדות

זהבית טוב
    30/04/2009

שלום לך מיכל

בהמשך למה שאילה כתבה,
    ישנם 2 מטפלים בסביבה שציינת
    שיוכלו לעזור . (יבנה/באר יעקב - שניהם מאוד קרובים לכביש 431)
    אשמח לתת טלפונים או מיילים שלהם.

את יכולה ליצור איתי קשר
    0523-284262
    בטלפון או SMS
    או דרך המיייל [email protected]

המשך ערב טוב
    זהבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתכן

מיכל
    03/05/2009

תודה מצאתי מטפלת בגן יבנה משהו הפנה אותי אליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו