חלום או מחשבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלום או מחשבה
    יגאל
    10/05/2009

אני מוצא את עצמי לעיתים קרובות רואה או פוגש אדם שחלמתי או שחשבתי עליו יום לפני..

לעיתים אדם זה הוא אדם שלא פגשתי המון שנים , איך דבר כזה מתממש....

ואיך שיטת ה-N.L.P עונה על כך...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלום או מחשבה

הוספת תגובה

• תשובה ליגאל

אילה אורי
    10/05/2009

יגאל שלום,

שיטת ה- NLP אינה עוסקת למיטב ידיעתי בהסבר תופעות כאלה.

קיימים הסברים שונים, אף אחד מהם כמובן אינו "מדעי", כוונתי להסברים בסגנון "הסוד" (הסרט או הספר) על כך שמחשבה יוצרת מציאות, או לחילופין, שאנו חלק מתודעה קולקטיבית, שמאפשרת העברת מחשבות מאדם לאדם.

אני מאמינה שמרבית ההסברים הם מהתחום שנקרא "פיזיקת קוונטים", וקיימים ספרים העוסקים בתחום זה, כמו למשל הספר "כוחם של צרופי המקרים" של ד"ר דיפאק צ'ופרה.

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלום או אמט

גלינה
    11/05/2009

אני מראש מתנצלת על שגיות ! השעלה הזות התרידה אותי הרבה זמן - אנשים , מקומות , סיטואציות שחלמי אותם- התגשמו . יש דאות שאומרות - כל מידה קיים סביבנו . יש אנשים שמסוגלים לקלות אותה במודה ויש שמסוגלים לקלות אותה בתת מודה , ומצב החי נפוץ שתת מודה שלנו שולת זה חלומות שלנו . תשתמש בחלומות שלחה , זה מתנה . אני ממליצה להשתמש בספרים של "סילבה" שמזבירים על עבודת מוח !תהנה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מתכוונת לחוזה סילבה

יגאל
    18/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קרה גם לי..

אפי
    31/05/2009

משך חצי שנה בערך היו לי חלומות כאלה עם אנשים שלא ראיתי ולא פגשתי הרבה זמן ופתאום יום אחרי שחלמתי את החלום הייתי פוגש אותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו