מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צירוף מקריםסיגל23/05/2009
יש לי תופעה כזו לאחרונה, שאני קוראת משהו ובדיוק המילה שאני קוראת אני שומעת אותה ברדיו בפרסומת או בשיר. זה מאוד נחמד ומפליא אותי שלא פעם ולא פעמיים זה קורה לי. קרה גם שדיברתי עם ידיד ואמרנו מילה מסוימת ובדיוק חלפנו עם המכונית על פני שלט עם אותה המילה. שמתי לב ואמרתי לו שזה היה בדיוק באותה שניה שדיברנו על המילה ראינו השלט הזה. מה זה? חידוד תשומת לב? ביני לבין הרדיו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לסיגל
אילה אורי23/05/2009סיגל,
תודה על שאלותייך, אני בטוחה שהן מעניינות רבים ממשתתפי הפורום.
גישה אחת להתייחסות לנושא זה, היא שאנו מפיקים את המשמעות שאנו יכולים ורוצים מצירוף מקרים מעין זה, ואז זו שאלה שאת יכולה להפנות לעצמך - מהי המשמעות שאני מפיקה, אם בכלל? מה זה בא להראות לי?
לא יודעת אם שמת לב, אבל גם יגאל שאל בעמוד זה על נושא דומה, ועניתי לו שקיימים הסברים שונים לתופעות כאלה, שאף אחד מהם כמובן אינו "מדעי". כוונתי להסברים בסגנון "הסוד" (הסרט או הספר) על כך שמחשבה יוצרת מציאות, או לחילופין, שאנו חלק מתודעה קולקטיבית (משותפת), שמאפשרת העברת מחשבות מאדם לאדם.
(אני מאמינה שמרבית ההסברים הם מהתחום שנקרא "פיזיקת קוונטים", וקיימים ספרים העוסקים בתחום זה, כמו למשל הספר "כוחם של צרופי המקרים" של ד"ר דיפאק צ'ופרה).
בעיניי עצם העובדה ששני אנשים שאלו בפורום בהפרש של כמה ימים על אותו נושא, כבר מעידה אולי שיש משהו משותף בתודעה של אנשים שונים, או שהנושא הזה מעסיק, וקורה ליותר מאדם אחד באותו זמן.
בספר "שיחות עם אלוהים" (ורואים זאת גם בסרט בשם הזה), המחבר, ששמו ניל דונאלד וולש, אומר שהשיר שאנו שומעים ברדיו בדיוק כשיש לנו מחשבה מסויימת, היא דרכו של אלוהים להעביר לנו מסר.... מי יודע? אולי באמת אלוהים רוצה לחדד את תשומת ליבנו למשהו.
גם לי אותן תופעות שתיארת קורות לא פעם, וכשזה קורה אני מחייכת לעצמי, מתוך התחושה שבעצם אין צירופי מקרים, והכל קורה באיזו דרך מסתורית שגדולה מאיתנו, לי המחשבה הזו עושה טוב.
ברכי את עצמך על רגישותך ויכולת ההבחנה שלך, לא כל אחד היה מבחין שהדברים האלה מתרחשים סביבו.
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאמין....
יגאל23/05/2009כמו שנאמר , שתופעות כאלה קורות להמון אנשים ...לא כולם שואלים שאלות ומנסים לחקור זאת....
אני לא מאמין במקריות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWHAT YOU FOCUS ON- IS WHAT YOU GET
עדי05/06/2009ולכן כדאי ועדיף לנו, לחשוב על דברים טובים....
שבת שלום
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)