ocd קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ocd קשה
    חיים
    10/06/2009

שלום רב אובחנתי כסובל ocd קשה המחלה או ההפרעה פגעה לי בתפקוד ברמה קשה בעיקרון הפסקתי להיות פעיל והתנקתי מכולם רציתי לדעת האם לדמיון מודרך ו nlp יש יכולת לטפל בזה כיום מטופל תרופתית אבל הכאב הנפשי שזה גורם לי לא יכול להיות מושתק על ידיי תרופה והץרופה גם לא משחררת את התסביכים שעליהם התפתח האוסידי וטעויות החשיבה שהפרו את האיזון המנטאלי כגון הכללות השמטות ועיוותים אני לא יודע עד כמה cbt יכול לעזור לי אבל אולי דרך דמיון מודרך אפשר להבין את השורשים ובעזרת הרפייה ו נלפ לתקוף את האמונות שעומדות מאחוריי ה ocd שלי ראיתי שעכשיו יש גם פיתוח שנקרא nlp new code אשמח לתגובה מהבכירים יש לי כנראה באישיות הרבה הפרעות ופוביות שהתפתחו במהלך השנים ולחיות עם זה זה קשא מנשוא אשמח להמלצות ותשובות בתודה וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ocd קשה

הוספת תגובה

• תשובה לחיים

אילה אורי
    13/06/2009

חיים שלום רב,

מהודעתך עולה כאב רב.

אינני מתמצאת מספיק בתחום אבחנת תסמונות, אך למיטב הבנתי ה- OCD אכן יכול להתפתח כסימפטום, וייתכן שכאשר הבעיות השורשיות ייפתרו, גם ה- OCD יתמתן, לפחות לרמה שתאפשר לך פעילות, תפקוד ושמחה.

אכן ניתן בעזרת nlp, דמיון מודרך וגם בעזרת שיטת "המסע" להגיע לשורש של דפוסי חשיבה, אמונות והרגלים, וגם לטפל בהם, לאו דווקא במתקפה ובמלחמה, אלא אולי במקרים מסויימים דווקא בקבלה, הכלה, הבנה וסליחה, סליחה לעצמך ולחלק בך שיוצר את דפוסי ההתנהגות, שכפי הנראה עושה זאת כהגנה מסויימת.

תוכל לפנות אליי או אל זהבית טלפונית.

בברכה,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• OCD ו NLP

זהבית טוב
    14/06/2009

שלום לך חיים

מסכימה עם אילה

רוצה להוסיף שתמיד אפשר לשנות מצבים שבהם אנחנו נמצאים.

הלא מודע שלנו הוא כמו נהג מונית שממתין שניתן לו את הכתובת הנכונה
    ויש לו הרבה סבלנות :)
    זה שפנית לכאן בשאלה, מראה על הרצון שלך והכיוון שאליו אתה פונה.

לגבי ה NEW CODE - (שתחילתו בשנות השמונים....),
    הNLP מתפתח כל הזמן - כל הזמן נוספים חידושים
    וכל בתי הספר בארץ מתעדכנים מידי פעם ומתפתחים בהתאם.

בכל מקרה, ולא משנה במה או במי תבחר,
    אם אתה נוטל תרופות,
    חשוב מאוד שהמטפל שלך ישוחח / ויקבל אישור מהרופא המטפל .

זהבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו