מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ocd קשהחיים10/06/2009
שלום רב אובחנתי כסובל ocd קשה המחלה או ההפרעה פגעה לי בתפקוד ברמה קשה בעיקרון הפסקתי להיות פעיל והתנקתי מכולם רציתי לדעת האם לדמיון מודרך ו nlp יש יכולת לטפל בזה כיום מטופל תרופתית אבל הכאב הנפשי שזה גורם לי לא יכול להיות מושתק על ידיי תרופה והץרופה גם לא משחררת את התסביכים שעליהם התפתח האוסידי וטעויות החשיבה שהפרו את האיזון המנטאלי כגון הכללות השמטות ועיוותים אני לא יודע עד כמה cbt יכול לעזור לי אבל אולי דרך דמיון מודרך אפשר להבין את השורשים ובעזרת הרפייה ו נלפ לתקוף את האמונות שעומדות מאחוריי ה ocd שלי ראיתי שעכשיו יש גם פיתוח שנקרא nlp new code אשמח לתגובה מהבכירים יש לי כנראה באישיות הרבה הפרעות ופוביות שהתפתחו במהלך השנים ולחיות עם זה זה קשא מנשוא אשמח להמלצות ותשובות בתודה וכל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחיים
אילה אורי13/06/2009חיים שלום רב,
מהודעתך עולה כאב רב.
אינני מתמצאת מספיק בתחום אבחנת תסמונות, אך למיטב הבנתי ה- OCD אכן יכול להתפתח כסימפטום, וייתכן שכאשר הבעיות השורשיות ייפתרו, גם ה- OCD יתמתן, לפחות לרמה שתאפשר לך פעילות, תפקוד ושמחה.
אכן ניתן בעזרת nlp, דמיון מודרך וגם בעזרת שיטת "המסע" להגיע לשורש של דפוסי חשיבה, אמונות והרגלים, וגם לטפל בהם, לאו דווקא במתקפה ובמלחמה, אלא אולי במקרים מסויימים דווקא בקבלה, הכלה, הבנה וסליחה, סליחה לעצמך ולחלק בך שיוצר את דפוסי ההתנהגות, שכפי הנראה עושה זאת כהגנה מסויימת.
תוכל לפנות אליי או אל זהבית טלפונית.
בברכה,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOCD ו NLP
זהבית טוב14/06/2009שלום לך חיים
מסכימה עם אילה
רוצה להוסיף שתמיד אפשר לשנות מצבים שבהם אנחנו נמצאים.
הלא מודע שלנו הוא כמו נהג מונית שממתין שניתן לו את הכתובת הנכונה
ויש לו הרבה סבלנות :)
זה שפנית לכאן בשאלה, מראה על הרצון שלך והכיוון שאליו אתה פונה.
לגבי ה NEW CODE - (שתחילתו בשנות השמונים....),
הNLP מתפתח כל הזמן - כל הזמן נוספים חידושים
וכל בתי הספר בארץ מתעדכנים מידי פעם ומתפתחים בהתאם.
בכל מקרה, ולא משנה במה או במי תבחר,
אם אתה נוטל תרופות,
חשוב מאוד שהמטפל שלך ישוחח / ויקבל אישור מהרופא המטפל .
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)