אשמח לתשובה בנושא. אני זקוקה לעזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתשובה בנושא. אני זקוקה לעזרה.
    סיגל ברעם
    13/12/2009

בעלי עבר NAAION, לפני כשלושה שבועות. למעשה מדובר בבצקת על עצב הראייה הפוגעת החדות הראייה ובשדה הראייה בדרגות חומרה שונות. בעלי איבד את הראייה (רואה צלליות) בעין ימין לפני שנתיים, ולפני כשלושה שבועות חזר על עצמו המקרה בעין שמאל, בה איבד חלק גדול משדה הראייה התחתון והשמאלי, ובמה שנשאר, הוא רואה תמונה מאוד לא ברורה וחשוכה.
    התחלנו טיפולבדיקור לפני כשבועיים (שלוש פעמים בשבוע), והיינו בטיפול אצל פסיכולוגיל שיקומית המטפלת גם בקינסיולוגיה, גם בהילינג וגם במגע בריאות.
    חברה טובה עושה לנו ערבים מרוכזים של דימיון מודרך (היא לא מטפלת מוסמכת אלא סתם בחורה שנהנת ומאמינה בדמיון מודרך, כשהכל נעשה עפ"י ספר שקנתה והיא גם כזו שיש לה את זה.
    האם יש דבר נוסף שאנו מפספסים בטיפול על מנת להגדיל סיכויים (הרפואה הקונבנציונלית אינה נותנת תקווה בכלל) לשיפור המצב?
    תודה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לסיגל

אילה אורי
    15/12/2009

סיגל שלום,

כמטפלת לא רק ב- nlp ודמיון מודרך, אלא גם בשיטת "המסע", אני מרגישה מחוייבת להמליץ לנסות טיפול בשיטה זו בהקשר זה, לא כפירסום לעצמי, ואשמח להפנות אתכם למטפל/ת אחר/ת בשיטה באיזור מגוריכם.

אני חווה ברמה יומיומית את העוצמה של התהליך בטיפול בבעיות רגשיות ובבעיות פיזיות-גופניות, שפעמים רבות קיים רקע רגשי שמעצים אותן או מאפשר את קיומן.

מבחינת הרקע הרגשי, גם אם אינכם מאמינים שהבעיה שלו קשורה למקור רגשי, הרי שבודאי הוא חווה כיום הרבה מאוד רגשות כתוצאה מהבעיה ומחוסר הוודאות, כמו פחד למשל, ותהליך "המסע" הוא דרך מצויינת לעבד את הרגשות האלה ולצאת מחוזק ומועצם, מה גם שבמקרים רבים התהליך באמת מאפשר הטבה ואף ריפוי רגשי ופיזי.

עוד פרטים על השיטה תוכלי למצוא בספר "המסע" מאת ברנדון בייס

בברכת בריאות שלמה,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו