שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רן
    01/02/2010

שלום, אני כבן 24 ואני בחודשים האחרונים חש חרדות, שמתבטאות גם בנשימה רדודה, עצבות ודכדוך בעקבות חוויות ואירועים שקרו לי בעבר, שגרמו לי להרגשת תסכול עצמי, הדחקת כעסים בעקבות אירועים הנ"ל וכו'. אודה לכן אם תייעצו לי איזה טיפול עשוי להקל ולהטיב עמי...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לרן

אילה אורי
    01/02/2010

רן שלום,

מתיאורך נראה לי שמה שקורה הוא שבאירועים שחווית בעבר נותרו "מעגלים פתוחים" מבחינת רגשותיך, וכיום הרגשות שהודחקו אז עולים ומתבטאים לא רק כרגשות אלא גם בהפרעות בנשימה.

אני מאוד ממליצה על טיפול בשיטת "המסע", שמסייע להכיר ברגשות שנחסמו, להעלות ולשחרר אותם, ו"סוגר את המעגלים" ע"י כך שמגיעים לסליחה ולהשלמה.

זה לא מוחק את האירועים שקרו, רק משנה את ההתייחסות הרגשית, כדי שתוכל להמשיך את חייך כשאתה חופשי, משוחרר ובריא. זוהי שיטה מצויינת להתמודדות גם עם טראומות מהעבר.

אם תרצה המלצה על מטפל בשיטה זו באיזור מגוריך אשמח להפנות אותך, וכמו כן אתה יכול להסתכל ברשימת המטפלים המוסמכים באתר "המסע ישראל".

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו