מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהקרין03/03/2010
רציתי לשתף בדבר שמאד מעיק עלי ומטריד, אני סובלת מסוג מסויים של ביישנות,חרדה חברתית אם מתעקשים. עבדתי בחנות אומנם ובכיתה אני יושבת בראשונה אבל הביישנות מסרבת לעזוב.
ואני יודעת שאי לא יכולה להמשיך לחיות כך. ועדיף לי למות מאשר להמשיך לחיות עם הבעיה הזו לאורך כל החיים.
בלי חברות,לא מוערכת בחברה,להתפשר על בן זוג וכו-זה לא הוגן לחיות חיים כאלה.
מרגישה שאני במיעוט ושהרעשנים שולטים בעולם ואני מיותרת פה.
בחורה רעשנית תשיג כל בן זוג שתרצה בזכות אופיה וכל חברה תרצה בחברתה לעומתי...
הכי כואב לי שזה אופי ושזה לא ניתן לשנוי.
האם NLP לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקרין
אילה אורי03/03/2010היי קרין,
אני כל כך מבינה אותך, כל כך הרבה פעמים הרגשתי כמוך.... בעיקר כשהייתי צעירה יותר, אבל לא רק. עד היום נדמה לי פעמים רבות שיש כאלה שמצליחים הרבה יותר ממני בתחומים שונים בזכות הרעש שהם עושים, שגורם לאחרים להבחין בהם יותר מאשר בי.
יחד עם זאת, בתהליך שעברתי לאורך זמן, אני מבינה שכנראה כבר לא אשנה את עצמי ב- 180 מעלות, ולהפתעתי אני מגלה לא פעם שלמרות שהנטייה שלי להיות שקטה יותר, ואולי דווקא בזכותה, מי שאמור להבחין בי, אכן מבחין בי.
כמו כן השינויים שעברתי מאפשרים לי כיום לא לוותר על דעותיי ואמירותיי ולא להתפשר, גם בלי לעשות רעש.
כך שמנסיוני, גם עליי וגם על אחרים, NLP יכול לעזור, אבל לא בעצה הנכתבת או ניתנת כלאחר יד, אלא בתהליך בהנחיית מטפל/ת מוסמכ/ת בשיטה, תהליך שבו תתוודעי גם לשורשי הבעיה הרגשית שלך וגם תעברי שינוי בהווה.
השינוי עשוי להיות מושג בעזרת טכניקות אשר יוצרות חוויה רגשית מתקנת לחוויות העבר וכן טכניקות העוסקות בשינוי בהווה וקיבוע מיטבי שלו לעתיד.
תהליך כזה עשוי לקחת בין 10 ל- 15 פגישות, אולי מעט יותר, אולי מעט פחות, את זה לא ניתן לשעת מראש.
סביר להניח שתוצאת התהליך לא תהיה מה שאולי את מייחלת לו כעת, להיות יותר רעשנית.
התוצאה עשויה להיות חיזוק הביטחון העצמי ויותר גמישות ביכולת הבחירה של התגובות שלך, כלומר אם כעת התגובה האוטומטית היא נסיגה והסתגרות, תוכלי לאמץ לך תגובות רגשיות, מחשבתיות והתנהגותיות חדשות שינבעו מתוכך, וכן שיכולת הקבלה העצמית שלך תגדל...
ויחד עם כל השינויים, בתהליך הזה תהיה לך הזדמנות להכיר ולהתאהב באדם נפלא באמת ומושלם בדיוק כפי שהוא - את עצמך.
בהצלחה ובאהבה,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNLP ופרחי באך
זהבית טוב04/03/2010שלום לך קרין
מסכימה עם כל מה שכתבה אילה.
יתכן שכדאי במקביל ל NLP לקחת גם תמציות פרחי באך.
שיכולות להעמיק את התובנות ולסייע בתהליך.
המשך יום טוב
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)