מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 16 לאחר דחייה חברתית ארוכהגפן06/05/2010
רןצה לחזור למעגל החברויות כמו שהיה לה ביסודי ובתחילת החטיבה
איך אפשר לגשר על תקופה ארוכה ולחזור לחיות בסבבה?...
לתיכון היא עולה עם הילדים מהשכבה הנוכחית, כך שזה לא ילדים חדשים עם דף נקי
אני יודעת שבעזרת דמיון מודרך, אפשר לתת לה כלים, במיוחד שעכשיו היא באמת רוצה.
הניתוק היה דו צדדי - גם מצידה ועקב כך מצידם
להנחייתכם אודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאמא
אילה אורי07/05/2010אמא שלום,
משאלתך לא ניתן להבין מה היו המניעים לכך שבתך יזמה את ניתוק הקשר או ההתרחקות, ואני מאמינה שכדי לתת לה כלים מעשיים שבעזרתם תצליח להתחיל "לארוג" מחדש את המארג החברתי שהתפורר,
חשוב להבין את תפיסתה ועמדותיה בנושא חברויות, מה היא מצפה מחבריה וחברותיה איך היא תופסת את תפקידה כחברה, וגם את המניעים שהביאו אותה להתרחקות, כי סביר להניח שהם משפיעים על ציפיותיה גם כיום.
ייתכן שאם היא בחרה להתרחק מקבוצה גדולה של בני גילה ולא רק מאחד או שניים, גם אם זה היה בהדרגה, ייתכן שקיימת בעיה בדימוי העצמי שלה, אולי אפילו חשש מדחיה, ואלה המשאבים שצריך לחזק אצלה. בלי חיזוק כזה לדעתי הרצון לא יספיק, כי כאשר קיים רצון מאוד גדול לממש משהו ואין כלים ומשאבים נכונים, הפער עלול להיות אפילו גדול יותר ואיתו התיסכול.
אני מאמינה שניתן בהחלט לתת לה כלים שיחזקו אותה, יחד עם מקום תומך ובטוח שבו היא תוכל לבטא בחופשיות את מה שהיא חושבת ומרגישה באוירה תומכת ומכילה, וזאת ניתן לעשות רק בתהליך של לפחות מספר פגישות עם מטפל/ת מוסמכ/ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)