מחפשת מטפלת בדמיון מודרך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת מטפלת בדמיון מודרך
    לי
    25/05/2010

אני בת 29 ללא ילדים אחרי 2 הפלות בטרימסטר ראשון. כמובן שההפלות גרמו לחששות וללחץ לגבי ההריון הבא (האם יקלט מהר, האם יצליח וכו'..) שאינם תורמים.. הייתי שמחה לקבל המלצה לגבי מטפלת בדמיון מודרך באזור המרכז או השרון שתוכל לעזור עם זה. תוך כמה מפגשים אמורים להתחיל לחוש בשינוי?
    איפה אפשר לבדוק האם המטפל שהולכים אליו הוא מוסמך?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת מטפלת בדמיון מודרך

הוספת תגובה

• תשובה ללי

אילה אורי
    25/05/2010

לי שלום,

לגבי השינוי הרצוי, אם כוונתך ליותר רגיעה להרגשה קלה ומשוחררת יותר, סביר להניח שכבר במפגש הראשון תחושי בזה, ומטרת הטיפול היא שבכל מפגש תצאי מחוזקת יותר מבחינת המשאבים הפנימיים שלך, בעלת יכולת התמודדות ועם הזמן, גם עם אמונות מעצימות ובריאות.

סביר להניח שהתהליך כולו, כמו כל תהליך, ייקח מספר מפגשים. קשה להגיד בדיוק כמה, אבל בדרך כלל מדובר על בערך 10 מפגשים, לעיתים מעט יותר, לעיתים מעט פחות.

רשימות המטפלים המוסמכים מופיעות בדרך כלל באתרי המוסדות המלמדים, למשל באתר של מכללת רטר, שגם זהבית וגם אני קיבלנו שם חלק מהסמכותינו, בנוסף למוסדות האחרים בהן למדנו.
    את מוזמנת לפנות טלפונית אל זהבית (מכבים-רעות) או אליי (ראש העין), הטלפונים שלנו מופיעים בראש הפורום, וננסה לסייע לך כמיטב יכולתנו.

בברכה,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

שואלת
    26/05/2010

תודה רבה,

האם בינתיים תוכלו לתת רעיון לתרגיל דמיון מודרך שישפר סיכוי לקליטת הריון ולהחזקתו.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגל

אילה אורי
    26/05/2010

גל שלום,

אני מרגישה שזה לא יהיה אחראי ומקצועי לתת רעיון כללי בפורום בנושא כל כך מורכב מבחינה רגשית.

טיפול אחד-על-אחד יאפשר לבדוק איתך ישירות מה מחזק אותך ואילו משאבי וכוחות נפש צריך לחזק, מהו עולם הדימויים שלך, מהם רגשותייך סביב הנושא ולתת להם ביטוי, והאם קיימות אצלך אמונות מגבילות בלתי מודעות כלשהן שניתן לשנותן.

תרגילים בדמיון מודרך ומדיטציות עשויים לעזור להירגע ולהיפתח ליצירתיות ולמסרים מתוכנו, ותמיד מומלץ לעשותם, אך לעיתים זה לא מספיק ויש צורך בטיפול מעמיק יותר.

ייתכן שתמצאי רעיונות להדמיות או תרגילים שיתאימו לך באתר של מכללת "רטר".

בברכה,

אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו