שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הילה
    03/06/2010

שלום רב, אני מעוניינת ללמוד דמיון מודרך כדי לשפר את חיי שנמצאים כרגע בתחתית. אני מתלבטת מה עדיף לי לעשות, ללמוד קורס מקצועי שמכשיר גם מדריכי דמיון מודרך, או להגיע לטיפול אצל מטפל?
    מה היתרונות והחסרונות של שתי האופציות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה להילה

אילה אורי
    05/06/2010

הילה שלום רב,

אין ספק שמטפל טוב חייב כל הזמן לטפל גם בעצמו במקביל לטיפול במטופליו, ובעיקר להכיר בכך שגם אצלו או אצלה קיימים נושאים הדורשים טיפול, בדיוק כמו אצל כל אדם.
    מהבחינה הזו אין בעצם זהות של מטפל או זהות של מטופל, המטפל פשוט לומד כלים שעוזרים למי שמגיע לטיפול להתחבר למשאביו הפנימיים, לחשוף ולנטרל את המחסומים הפנימיים ולהגיע למטרותיו האישיות.

השאלה היא מהי תשוקתך האמיתית. האם את רוצה לטפל באחרים ולעזור להם?

קורס מקצועי בדרך כלל יקר יותר מטיפול אישי ודורש השקעה של יותר זמן ומשאבים נוספים.

לדעתי עלייך לבדוק אם עצמך אם את מרגישה וחשה שמתאים לך כעת לשבת בקבוצת תלמידים וללמוד כלים טיפוליים, שאמנם תיישמי אותם על עצמך, אך ייתכן שהתועלת תגיע בשלב מאוחר יותר.

בהצלחה בכל דרך שתבחרי,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו