מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשמרית29/06/2010
שלום רב,
האם ניתן לעשות דימיון מודרך לעוברים כדי לגרום להם להתהפך ממנח עכוז? אם כן, האם לדעתכן זה יעיל?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשמרית
אילה אורי29/06/2010שמרית שלום,
אין לי נסיון או מידע על טיפול כזה בדמיון מודרך.
בשיטת "המסע" שגם בה אני מטפלת, אני יודעת שניתן לעשות "מסע" לאמהות עבור ילדים או תינוקות, או "מסע" למישהו שאינו בהכרה ישירות או דרך מישהו אחר, אך לא שמעתי על "מסע" שנעשה למטרה הזו.ייתכן שזה יעזור, אך כמובן לא ניתן להבטיח.
יחד עם זאת, במידה שבסופו של דבר יידרש ניתוח קיסרי, הטיפול עשוי לעזור לך לעבד את רגשותייך לגבי הניתוח, הלידה ועוד, וזה עשוי להקל מאוד את התהליך וההחלמה.
שמעתי שברפואה הסינית קיים טיפול מסויים המיועד לגרום לעובר להתהפך, אני לא יודעת אם בדיקור או בדרך אחרת.
אם את רוצה שמות של שתי מטפלות ברפואה סינית שאני מכירה שתוכלי להתייעץ איתן, אשמח לכתוב לך שוב בפורום או לתיבת המייל שלך.
בברכה ובהצלחה,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמרית
זהבית טוב05/07/2010שלום שמרית
כמו אילה, גם לי אין מידע נוסף או נסיון בדמיון מודרך במצב כזה
והרעיון של אילה לפנות לרפואה סינית מצוין
כי אכן יש נקודות מסוימות על פני המרידיאנים שיכולים לאפשר לעובר להתהפך.
משערת - שכמו שהגוף מגיב לנקודות מסוימות על גבי המרידיאנים
(כשהלא מודע הוא זה שמעביר את המסרים המתאימים ממקום למקום ),
כך תהיה תגובה של הגוף גם לדמיון מודרך שיותאם ו"ידבר" עם הגוף
(בעזרת הלא מודע).
בהצלחה
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)