מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריות ודימיון מודרךשירן21/08/2010
שלום לכולם,
עברתי מספר טיפולי IVF ולמרות הנתונים הטובים שהושגו במהלך הטיפולים, לצערי הטיפולים נכשלו.
יש לי תחושה חזקה שעליי לחזק את הקשר בין הגוף לנפש ואני מאמינה שדמיון מודרך יוכל לעזור לי מאוד. התחלתי השבוע טיפול חדש והייתי שמחה לקבל המלצות על מטפלות המתמחות בדימיון מודרך במהלך טיפולי פוריות באיזור תל אביב והמרכז.
לחילופין, ומכיוון שהטיפולים מתרחשים כ"כ מהר, גם אשמח לקבל המלצות על קלטות אותן אוכל לתרגל בבית.
אני מודה מראש על כל תשובה בנושא. המשך סוף שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירן
אילה אורי22/08/2010שירן שלום רב,
קודם כל אני מצטרפת למשאלת הלב והגוף שלך ומאחלת לך מכל לבי שהאימהות תתגשם עבורך במהרה.
לדעתי אין צורך ללכת דווקא למטפל/ת שזה תחום התמחותו/ה, כיוון שכל מטפל/ת מוסמכ/ת בדמיון מודרך ו- NLP עשוי/ה לסייע לך במציאת הדימויים שמתאימים לך באופן אישי, ולבנות בעזרתם הדמיות (או מדיטציות) מותאמות עבורך אישית.
כמו כן לכל מטפל/ת מוסמכ/ת יש את הכלים ליצור עבורך חיבור למשאבייך המחזקים, ולהשתמש בטכניקות מתחומים אלה כדי לבדוק האם קיימות אצלך אמונות מגבילות כלשהן בהקשר זה, וליצור ביחד איתך שינוי חיובי ומעצים במערכ האמונות האישית שלך (ולכולנו יש מערכת אמונות, בין אם אנחנו מודעים אליהן ובין אם לא).
אני יודעת על תוצאות טובות בתמיכה בטיפולי פוריות גם בטיפול בשיטת "המסע", שהיא שיטה שמכילה אלמנטים רבים של דמיון מודרך ו- NLP, ועובדת בעיקר על הרובד הרגשי והשפעתו על הגוף.
מה שבאמת חשוב בעיניי בבחירת המטפל/ת, אפילו אם קיבלת המלצה על מישהו/י, הוא לבדוק עם עצמך איך את מרגישה בנוכחות אותו/ה מטפל/ת, להרגיש אם גופך נינוח (זה ניתן לבדיקה אפילו בשיחת טלפון מקדימה), להרגיש שכל מה שתגידי או תחשבי וכל קושי שלך מקובל.
בעיניי נוכחות המטפל/ת וגישתו/ה הרבה יותר חשובים מאשר ההתמחות או אפילו הכלים/הטכניקות שבהן משתמשים (שכמובן גם בחירת הכלים והטכניקות צריכה להיות נכונה ויעילה), כי חיבור נכון בין מטפל למטופל גורמת להעצמת הכוחות הפנימיים של המטופל, ולמעשה המטופל הוא זה שעוזר לעצמו. תפקיד המטפל/ת במובן זה הוא לעזור למטופל "לראות", לחוש ולהתרומם למקום מחוזק שבו קיימות כל האפשרויות.
מבחינת הדמיות/ מדיטציות מוקלטות על קלטות או דיסקים, נראה לי שמה שחשוב זה שההדמיה/מדיטציה תהיה מרגיעה, הרבה מאוד תהליכים גופניים חיוביים מתאפשרים כשהגוף והתודעה נמצאים במצב רגוע.
ייתכן שתוכלי למצוא דיסק שמתאים לך בסדרת מוצרי "ארגמן" של מיכל בוקר (תוכלי לחפש באינטרנט), או לשמוע ישירות מהמחשב מהאתר של יוסי קדמי - www.icnlp.co.il. אני מניחה שדרך חיפוש ב- google ניתן להגיע להדמיות/מדיטציות מרגיעות מוקלטות שניתן לשמוע ישירות מהאינטרנט או לקנות על גבי דיסקים.
בברכה,
אילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)