מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימיון מודרך NLPמיכל05/09/2010
שלום לכולם,
אשמח לשמוע עצות לגבי השיטה הזו, אני במיוחד מעוניינת לשנות קביעון שלי בתחום הזוגיות.
והמליצו לי לטפל בזה באמצעות שיטת NLP . אני גרה בתל אביב, אשמח אם תשלחו לי הצעות למטפלים טובים באיזור ת"א. אשמח לשמוע על המטפלים ולמה לדעתכם הם טובים.
תודה רבה על העזרה. מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכל
אילה אורי06/09/2010מיכל שלום,
אכן NLP היא שיטה יעילה לשינוי קיבעונות בתחום הזוגיות וקיבעונות בכלל, כיוון שהיא מובילה לזיהוי הקיבעון והאמונה או האמונות הבסיסיות שיצרו אותו, ולאחר מכן למעין "תכנות מחדש" של ה"תוכנה" שאחראית על כל מה שקשור ביצירת ושימור יחסי זוגיות (או כל "תוכנה" אחרת במוחנו).
לגבי מטפלים באיזור ת"א, אני ממליצה לך על המטפלת אהובה קשת מגבעתיים.
אם יש למישהו מקוראי האתר המלצה על מטפל/ת אחר/ת שהתנסיתם בטיפול אצלם, אתם מוזמנים להמליץ למיכל על שמות, ללא מספרי טלפון או קישור לאתרים (שממילא ניתן למצוא בגוגל), כיוון שאלה הם חוקי הפורום.
בברכה ושנה טובה,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל06/09/2010אשמח אם יהיו תגובות והמלצות נוספות. מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל וייסמן
כפיר10/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNLP וזוגיות
זהבית טוב07/09/2010שלום לך מיכל
NLP אכן יכול לעזור גם בשטח זוגיות / וקשרים אישיים בכלל
היות ומפגישה לפגישה, נפתחים לעוד ועוד זוויות מבט ואפשרויות תגובה.
(בעזרת הליכי NLP)
מיום ליום היחס והפירוש לאירועים יומיומיים גם כאלה שהתרחשו בעבר
וגם כאלה שמתרחשים בהווה משתנה.
החשיבה והרגש מועשרים בגוונים נוספים
ומאפשרים לקשת תגובות רחבה ועשירה ומפתיעה להתגלות.
כפי שאילה כתבה - יש שפע של מטפלים שניתן למצוא בחיפוש בגוגל.
אם יש שאלות נוספות נשמח להשיב
שנה טובה מאוד :)
בהצלחה
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)